Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2024

«Ξεσκέπασε» τον έρωτά του ο Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Καμία αγάπη δεν την ξεπερνά...»

«Γύρισα πιο ανανεωμένος...»

6 Ιουνίου 2024 16:31
«Ξεσκέπασε» τον έρωτά του ο Μιχάλης Χατζηγιάννης: «Καμία αγάπη δεν την ξεπερνά...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ανανέωσε τη συνεργασία του με τη Heaven Music και μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, Ελένη, για την καριέρα του και για την προσωπική του ζωή που άφησε πίσω λόγω δουλειάς.

«Οι στόχοι δεν σταματούν. Ερχόμενος από την Κύπρο στην Ελλάδα δεν περίμενα ούτε τα μισά από όσα έχω κάνει. Είναι απαραίτητη η παύση κι εγώ την έκανα για 4-5 χρόνια. Γύρισα πιο ανανεωμένος στη δισκογραφία».

Όπως λέει, αν νιώθει ότι έχει κουραστεί εκείνος, σημαίνει ότι έχει κουραστεί κι αυτός που τον ακούει. «Άρα είναι καλό να σταματήσεις και να ξαναγυρίσεις», λέει ο ερμηνευτής. «Επένδυσα στη δουλειά μου, έκανα λάθη και παίρνω το μέρος της ευθύνης που μου αναλογεί γιατί καμία αγάπη δεν μπορεί να ξεπεράσει τη μουσική».

«Όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί μου...»: Σταράτος ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, δεν άντεξε και το εξομολογήθηκε δημόσια

Άσχημα νέα ανακοίνωσε δημόσια ο Μιχάλης Χατζηγιάννης το βράδυ της Πέμπτης (16/5), μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram.

Ο τραγουδιστής έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης και ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram ότι θα προχωρήσει στις νόμιμες ενέργειες για την προστασία του.

Θύμα ηλεκτρονικής απάτης ο Μιχάλης Χατζηγιάννης

Σύμφωνα με την ανάρτηση του Μιχάλη Χατζηγιάννη, κάποιος χρησιμοποιεί τα στοιχεία του στο Telegram και στέλνει μηνύματα ζητώντας χρήματα από τους παραλήπτες. Ο τραγουδιστής ενημέρωσε τους ακολούθους του για την απάτη και προειδοποίησε να μην ανταποκρίνονται σε τέτοιου είδους αιτήματα.

Δείτε επίσης: Το αποκάλυψε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης για τη Ζέτα Μακρυπούλια: «Το λέω τώρα, εκείνη την εποχή...» (video)

«[16.05.24 ~ ???? ΑΠΑΤΗ ???? ⛔️❌????

Μόλις πληροφορήθηκα ότι κάποιος χρησιμοποιεί στο telegram το όνομά μου και τη φωτογραφία μου ζητώντας χρήματα για κάρτα-μέλους! Πρόκειται για απάτη που ουδεμία σχέση έχει με μένα. Θα υποβάλω άμεσα μήνυση και θα αιτηθώ κάθε συνδρομή της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Ευχαριστώ όσους ήρθαν άμεσα σε επαφή μαζί μου μόλις αντιλήφθηκαν ότι κάποιος χρησιμοποιεί το όνομά μου και τη φωτογραφία μου και με συνδέει με αξιόποινες συμπεριφορές. Παράκληση να είστε προσεκτικοί για να αποφεύγονται περιπτώσεις απάτης ή παραπλάνησης. Δεν πρέπει ποτέ να δίνετε προσωπικά στοιχεία ή κωδικούς σε επιτήδειους. Σας ευχαριστώ», έγραψε χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share