Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2024

«Πνίγηκε» από χαρά η Ευαγγελία Μουμούρη: Πήρε πτυχίο στη δημοσιογραφία μετά από 32 χρόνια!

Στο πλευρό της και ο Γιάννης Τσορτέκης

6 Ιουνίου 2024 18:52
«Πνίγηκε» από χαρά η Ευαγγελία Μουμούρη: Πήρε πτυχίο στη δημοσιογραφία μετά από 32 χρόνια!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το πτυχίο της στη δημοσιογραφία πήρε η Ευαγγελία Μουμούρη. Μπορεί να έχουν περάσει χρόνια από την εισαγωγή της στο Πάντειο, στο νεοσύστατο τότε τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού όμως ποτέ δεν είναι αργά.

Η Ευαγγελία Μουμούρη στράφηκε στην υποκριτική και όπως χαρακτηριστικά περιέγραφε πριν από λίγους μήνες στην εκπομπή «Δύο στις 10» απέφευγε τα τηλεφωνήματα που την έπαιρναν για να κάνει την πρακτική της.

Δείτε επίσης: Θρήνος στο Πάντειο Πανεπιστήμιο: Πέθανε η καθηγήτρια, Αφροδίτη Κουκουτσάκη

Όμως, επέστρεψε στα έδρανα και χθες ορκίστηκε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο έχοντας κοντά της όχι μόνο τους συμφοιτητές της, αλλά και αγαπημένους συναδέλφους ηθοποιούς όπως τη Δανάη Λουκάκη και τον Γιάννη Τσορτέκη ο οποίος υπήρξε συμφοιτητής της στο Εθνικό Θέατρο, τη Τζένη Διαγούπη, τον Άγγελο Μπούρα.

Η ίδια το γιόρτασε με πολλές αναρτήσεις και ένα βίντεο στο οποίο δανείστηκε τη μουσική της Μαρίνας Σάττι από το καινούριο της Lalalala στο οποίο εκμυστηρεύτηκε στους διαδικτυακούς της φίλους.

Δεκάδες ευχές για την επιτυχία της αγαπημένης ηθοποιού

«Στήνει χορό και γλεντάει η χαρά. Ένα ανέλπιστο δώρο από τον εφηβικό μου εαυτό. Μια αφορμή να νιώσω ευγνωμοσύνη και να τη δηλώσω στο κορίτσι του Παντείου. “Συγχαρητήρια, Βαγγελίτσα, οι δρόμοι είναι ανοιχτοί μπροστά σου, κάτι μου λέει πως θα ζήσεις τη ζωή σου με δημιουργία αγάπη φίλους χαμόγελα και συντροφιά. Σου εύχομαι μέλλον ατρόμητο και φωτεινό”».

Περήφανοι και οι φίλοι της μοιράστηκαν πολλές στιγμές χαράς από την ημέρα! Χαρακτηριστικό και το πλακάτ που της έγραψαν: «Στο Πάντειο σε στείλαμε για Επικοινωνία, Επίδαυρο κατέληξες να παίζεις κωμωδία. Κι αν μακρινό σου φαίνεται το ’92, Μουμούρη έστω και αργά το πήρες το πτυχίο!».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share