Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2024

«Σύξυλη» η Ευριδίκη Βαλαβάνη με το τηλεφώνημα Βασάλου: «Να μου φέρεις τα κλειδιά του σπιτιού πίσω...»

«Πλημμύρισε το σπίτι! Να με φιλοξενήσεις μια εβδομάδα»

6 Ιουνίου 2024 22:48
«Σύξυλη» η Ευριδίκη Βαλαβάνη με το τηλεφώνημα Βασάλου: «Να μου φέρεις τα κλειδιά του σπιτιού πίσω...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μία επική τηλεφωνική φάρσα έκανε ο Κωνσταντίνος Βασάλος στην πρώην του, Ευρυδίκη Βαλαβάνη μέσα από το κανάλι του «Raw House» στο Youtube.

Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Βασάλος την πήρε τηλέφωνο και της είπε ότι το σπίτι του πλημμύρισε και της ζήτησε να τον φιλοξενήσει για μία εβδομάδα.

Ακολουθεί ο διάλογος του πρώην ζευγαριού:

Βασάλος: «Πλημμύρισε το σπίτι»

Βαλαβάνη: «Και εγώ τι θέλεις να κάνω;»

Βασάλος: «Να με φιλοξενήσεις για μια εβδομάδα. Δεν είναι φάρσα».

Βαλαβάνη: «Πας καλά παιδί μου; Πώς πλημμύρισε το σπίτι; Όχι δεν θα σε φιλοξενήσω. Έλα μωρέ με τις βλακείες σου. Εμένα θα έπαιρνες, να πας στον Fipster. Νοίκιασε ένα δωμάτιο, τόσα λεφτά έχεις. Την προίκα σου μαζεύεις; Να μου φέρεις τα κλειδιά του σπιτιού πίσω».

Ευρυδίκη Βαλαβάνη για Στέφανο Κασσελάκη: «Δε μου άρεσε καθόλου που είπε “Προσευχόμουν να μην είμαι γκέι” λες και είναι ασθένεια»

Κάθετα αντίθετη με τη δήλωση του Στέφανου Κασσελάκη για την ομοφυλοφιλία του είναι η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, σε συζήτηση επί του θέματος στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα».

«Προσευχόμουν στον Όσιο Δαυίδ να μην είμαι γκέι», δήλωσε ο Στέφανος Κασσελάκης στο Youtube και στη συνέντευξη που έδωσε στο κανάλι του Fipster.

Η τηλεοπτική παρέα του Mega σχολίασε το απόσπασμα με τον Κώστα Τσουρό να ανοίγει το θέμα: «Προσευχόταν σε έναν Όσιο για να μην είναι γκέι λες και είναι ασθένεια. Συνήθως προστρέχουμε στους Αγίους για να μας βοηθήσουν σε θέματα υγείας μας και όχι για να δούμε αν είναι γκέι ή όχι».

«Ζητούσε τη βοήθεια του Αγίου για να μην είναι γκέι; Τέτοιες απόψεις θεωρώ ότι δεν είναι σωστό να ακούγονται… “να προσεύχομαι να μην είμαι γκέι;” Δε μου άρεσε καθόλου αυτό που άκουσα», ανέφερε στη συνέχεια η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

«Ο καθένας προστρέχει στον Άγιο για οποιοδήποτε ζήτημα τον απασχολεί», συμπλήρωσε η δημοσιογράφος της εκπομπής Δέσποινα Τσόκου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share