Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2024

«Ο κύκλος μου έχει κλείσει»: Τέλος εποχής για τη Δέσποινα Καμπούρη, ανακοίνωσε τα δυσάρεστα (video)

«Ταλαιπωρήθηκα αρκετά, προσπαθώ να το αντιμετωπίσω...»

7 Ιουνίου 2024 13:07
«Ο κύκλος μου έχει κλείσει»: Τέλος εποχής για τη Δέσποινα Καμπούρη, ανακοίνωσε τα δυσάρεστα (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τα δυσάρεστα νέα επιβεβαίωσε με τη σειρά της η Δέσποινα Καμπούρη, σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Συγκεκριμένα, η Δέσποινα Καμπούρη επιβεβαίωσε τις φήμες που την ήθελαν να αποχωρεί από την εκπομπή «Πάμε Δανάη» στο τέλος της σεζόν. Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Alpha, περιέγραψε το παρασκήνιο αυτής της απόφασης, που ελήφθη λίγο πριν το Πάσχα, καθώς και τις σχέσεις της σήμερα με τη Δανάη Μπάρκα, η οποία αποκάλυψε σήμερα (6/6) το τέλος της συνεργασίας τους.

Η οριστική απόφαση της Δέσποινας Καμπούρη

«Δεν είναι ψέμα. Μπορώ να σου το επιβεβαιώσω, γιατί είναι κάτι που έχω ήδη συζητήσει και με τη Δανάη και με το κανάλι, δεν είναι μυστικό. Δεν ξέρω τι έχει αποφασιστεί για την εκπομπή. Ξέρω μόνο ότι εγώ δε θα είμαι και είναι κάτι που το αποφάσισα λίγο πριν από το Πάσχα και θεώρησα πολύ τίμιο να το πω όσο πιο έγκαιρα γινόταν στους άμεσα ενδιαφερόμενους, κυρίως τη Δανάη και φυσικά το κανάλι», δήλωσε αρχικά η Δέσποινα Καμπούρη.

Οι σχέσεις με τη Δανάη Μπάρκα

«Με τη Δανάη είμαστε δύο πολύ καλές φίλες και δεν έχει σχέση το επαγγελματικό κομμάτι, τα έχουμε διαχωρίσει. Νιώθω απλά ότι έχει κλείσει ο κύκλος μου, είναι η τρίτη χρονιά και ένιωσα ότι δε θα έχω κάτι παραπάνω να δώσω σε περίπτωση που η εκπομπή συνεχιζόταν. Υπήρξε μια πάρα πολύ όμορφη αντίδραση και συμπεριφορά από όλες τις πλευρές, και χαίρομαι, γιατί ήταν κάτι που είχα λίγο άγχος», συμπλήρωσε αμέσως μετά.

Η Δέσποινα Καμπούρη τόνισε πάντως ότι, μετά την αποχώρησή της από το «Πάμε Δανάη», προτίθεται να μείνει στο κανάλι: «Είμαστε σε συζητήσεις με το κανάλι, μακάρι να πάνε όλα καλά. Έχω όλη την καλή πρόθεση να μείνω στο Μega, μακάρι να βρεθεί μια συνθήκη που να μου ταιριάξει και να της ταιριάξω, γιατί θα το ήθελα πολύ να μείνω, νιώθω καλά εδώ. Προσπαθώ να αντιμετωπίσω ένα θέμα με τη σπονδυλική μου στήλη, με το οποίο ταλαιπωρήθηκα αρκετά, όμως έχω έναν φοβερό γιατρό και είμαι αισιόδοξη ότι θα πάνε όλα καλά».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share