Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2024

Βυθισμένος στη θλίψη ο Πέτρος Πολυχρονίδης για τον Τροχό: «Καλή ξεκούραση ζωντανέ θρύλε...»

Το συγκινητικό «αντίο» του παρουσιαστή

7 Ιουνίου 2024 19:50
Βυθισμένος στη θλίψη ο Πέτρος Πολυχρονίδης για τον Τροχό: «Καλή ξεκούραση ζωντανέ θρύλε...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αν ένα πρόσωπο είναι συνυφασμένο με τον «Τροχό της Τύχης», αυτός είναι αδιαμφισβήτητα ο Πέτρος Πολυχρονίδης.

Ο παρουσιαστής συνεχίζει για 11η σεζόν να γυρνά τον τροχό και να μοιράζει απίστευτα δώρα στους συμμετέχοντες και να κάνει τεράστια επιτυχία στα νούμερα τηλεθέασης.

Μάλιστα, όπως είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή του, για τον Τροχό: «Θέλω να πάρω σύνταξη από τον Τροχό. Θα μπορούσα να κάνω κι άλλα πράγματα αλλά πάντα μαζί με τον Τροχό.

Δεν είμαι καλός στο να κάνω πρωινό, δεν είμαστε όλοι καλοί στα πάντα.». Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, θέλησε να αποχαιρετήσει ένα ακόμη πρόσωπο που είναι συνυφασμένο με τον Τροχό της Τύχης.

Αφορά τον Αμερικανό παρουσιαστή, Pat Sajak, που στα 77 του αποφάσισε να αποσυρθεί από τον χώρο της τηλεόρασης. «Σήμερα παρουσιάζει το τελευταίο του επεισόδιο ο παρουσιαστής του Αμερικανικού Τροχού της Τύχης Pat Sajak.

Αρχές δεκαετίας του 80 έγινε ο δεύτερος παρουσιαστής που αναλάμβανε το συγκεκριμένο παιχνίδι μετά τον Chuck Woolery (1975) και παρέμεινε στη θέση του μέχρι σήμερα. Μετά από 41 σεζόν συνολικά στο τιμόνι του Wheel of Fortune, κέρδισε 3 βραβεία Emmy και κατέχει το ρεκόρ του μακροβιότερου παρουσιαστή τηλεπαιχνιδιού στον κόσμο.

Στα 77 του αποφάσισε να αποσυρθεί και να αφοσιωθεί στα εγγόνια του. Η συνεργάτιδα του εδώ και τέσσερις δεκαετίες, Vanna White συνεχιζει. Αντίο και καλή ξεκούραση σε έναν ζωντανό θρύλο της τηλεόρασης. Thank you mr.Sajak».

Που να το βρει βρε Πέτρο Πολυχρονίδη: Ο Γιώργος δεν έλυσε τον πιο δύσκολο γρίφο στην ιστορία του «Τροχού της Τύχης»

Τρόχος της Τύχης: Στο επεισόδιο που είδαμε το βράδυ της Πέμπτης 06/06/2024 στο Star, ο Γιώργος ήταν ο παίκτης που έφτασε στον τελικό, με τον Πέτρο Πολυχρονίδη να τον καλεί να λύσει τον γρίφο και να διεκδικήσει το μεγάλο έπαθλο.

Η κατηγορία ήταν «Εφεύρεση» όπως ανακοίνωσε κι η Νατάσα Κουβελά, με τα γράμματα Λ, Π, Σ, Τ, Α να βγαίνουν στον πίνακα. Ο παίκτης από την πλευρά του είπε το Κ, το Ρ το Ν κι έξτρα σύμφωνο το Μ, ενώ για φωνήεν επέλεξε το Ε.

Ο παίκτης δεν κατάφερε να βρει ποια εφεύρεση του 17ου αιώνα έκρυβε ο γρίφος.

Διαβάστε επίσης: Δεν θα το έβρισκε ούτε ο Πέτρος Πολυχρονίδης: Ο πιο δύσκολος γρίφος ever στον «Τροχό της Τύχης» έπεσε πάνω στην Βασιλική (video)

Δείτε τη λύση του γρίφου στο παρακάτω βίντεο στο Athensmagazine.gr:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share