Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2024

«Μπηχτές» του Κώστα Φραγκολιά κατά του Άρη Σοϊλέδη για την «κουραστική» δημοσιότητα: «Πως είναι όταν πας ρε παιδί μου στην οικοδομή, ε, το ίδιο» (video)

Φυσικά σχολίασε και τη σχέση Αντωνά - Λιάγκα

8 Ιουνίου 2024 16:41
«Μπηχτές» του Κώστα Φραγκολιά κατά του Άρη Σοϊλέδη για την «κουραστική» δημοσιότητα: «Πως είναι όταν πας ρε παιδί μου στην οικοδομή, ε, το ίδιο» (video)
Από Αναστασία Κολυβά

Ο Κώστας Φραγκολιάς, ο οποίος διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο σε ένα από τα πιο «καυτά» θέματα της ελληνικής σόουμπιζ, τον χωρισμό της Μαρίας Αντωνά με τον Άρη Σοϊλέδη, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» για τη φημολογούμενη σχέση της δημοσιογράφου με τον Γιώργο Λιάγκα.

Ο παρουσιάστης που είναι καλός φίλος της Μαρίας Αντωνά και μάλιστα ήταν και εκείνος που θα τη πάντρευε με τον Άρη Σοϊλέδη, απάντησε, επίσης στα πρόσφατα σχόλια του παλιού του φίλου.

Με την ευκαιρία, διαβάστε: Μετά την Χρηστίδου, πήρε φόρα και η Ναταλία Γερμανού για Αντωνά-Λιάγκα: «Όταν έχεις σχέση με έναν διάσημο άνδρα, καλό είναι να μην τον εκθέτεις» (video)

Τι σχολίασε ο Κώστας Φραγκολιάς για τη σχέση Λιάγκα-Αντωνά και τον Άρη Σοϊλέδη

«Δε μίλησα εγώ για έρωτα της Μαρίας Αντωνά, εγώ μίλησα για μια πρόταση. Τώρα τι και πως θα το δείξει ο χρόνος. Θέλετε να επιβεβαιώσω ή να διαψεύσω εγώ τη σχέση; Τέλειο. Στο γήπεδο απ’ ότι γνωρίζω, η Μαρία δεν ήταν, ο Γιώργος ήταν και το γνωρίζω γιατί ήμασταν σε διπλανές θέσεις κατά τύχη» είπε ο Κώστας Φραγκολιάς.

Στη συνέχεια, η δημοσιογράφος του «Χαμογέλα και πάλι» τον ρώτησε και για τον άλλοτε φίλο του, Άρη Σοϊλέδη που σε πρόσφατη συνέντευξή του δήλωσε ότι η δημοσιότητα είναι πολύ κουραστική. Ακούγοντας τη δήλωση αυτή, με αρκετά καυστικό ύφος, ο Κώστας Φραγκολιάς είπε, «Πως είναι όταν πας ρε παιδί μου στην οικοδομή, ε, το ίδιο».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share