Τρίτη, 02 Ιουλίου 2024

Σε ποιο ουράνιο και τόξο ζεις ρε Fipster: «Ο Δημήτρης Παπανώτας ή είναι πάρα πολύ ερωτευμένος μαζί μου ή δεν ξέρω πραγματικά ποιο είναι το πρόβλημα» (video)

«Αχ, κρίμα ρε γαμώτο»

8 Ιουνίου 2024 16:58
Σε ποιο ουράνιο και τόξο ζεις ρε Fipster: «Ο Δημήτρης Παπανώτας ή είναι πάρα πολύ ερωτευμένος μαζί μου ή δεν ξέρω πραγματικά ποιο είναι το πρόβλημα» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Fipster έκανε δηλώσεις στις κάμερες των εκπομπών, οι οποίες είναι σίγουρο ότι θα σχολιαστούν.

Απάντησε μεταξύ άλλων στην ερώτηση που του έκαναν για τον Δημήτρη Παπανώτα και τις "επιθέσεις" που του κάνει κάθε φορά όταν το Happy Day προβάλλει απόσπασμα από την εκπομπή του στο Youtube.

Με την ευκαιρία, δείτε: Το ξεστόμισε η Κατερίνα Καινούργιου: «Χ@στηκαν οι νέοι για εμένα και τη Δανάη Μπάρκα» - Τι αποκάλυψε για τον Στέφανο Κασσελάκη και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη (video)

Oι δηλώσεις του Fipster

«Δεν νιώθω καθόλου τηλεοπτικό πρόσωπο. Νιώθω παιδί του ίντερνετ. Μακάρι να επιστρέψει ο Νίκος Μουτσινάς στην τηλεόραση, σε όποιο κανάλι και σε όποια ζώνη», ανέφερε αρχικά ο Φίλιππος Ιωάννου (όπως είναι το πραγματικό του όνομα).

«Δεν θέλω η εκπομπή μου στο Youtube να μεταφερθεί στην τηλεόραση γιατί θα υπάρχουν κάποιοι κανόνες που δεν θα έπρεπε να αναφερθούν. Οπότε θα πιεζόμουν. Ο Στέφανος Κασσελάκης ήταν από τους μοναδικούς καλεσμένους που δεν μου ζήτησε αλλαγές ή να γνωρίζει τις ερωτήσεις», είπε στην συνέχεια για την viral εκπομπή του.

Η απάντηση για τον Δημήτρη Παπανώτα

Όταν τον ρώτησαν για την αντίδραση του Δημήτρη Παπανώτα κάθε φορά που βλέπει την εκπομπή του, απάντησε: «Θα κατέβει τελικά στις Ευρωεκλογές; Αχ, κρίμα ρε γαμώτο... Λες αυτό το κάρμα που ακούγεται να υπάρχει τελικά; Μα έχει πάντα έναν καλό λόγο, πως γίνεται; Ήταν σπόντα! Εγώ δεν έχω τίποτα μαζί του, εκείνος όπου σταθεί κι όπου βρεθεί λέει τα χειρότερα. Εγώ κάνω βίντεο στο youtube, τα παίζουν στο Happy Day και ο Δημήτρης Παπανώτας απλά με βρίζει. Αν βρισκόμασταν θα τον ρωτούσα ή είναι πάρα πολύ ερωτευμένος μαζί μου ή δεν ξέρω πραγματικά δεν ξέρω ποιο είναι το πρόβλημα. Για πάρα πολλά λεφτά θα συνεργαζόμουν μαζί του, ή για να του σπάω τα νεύρα».

Στο τέλος των δηλώσεων του αποκάλυψε: «Η εκπομπή που θα κάναμε με τον Κωνσταντίνο Βασάλο θα την κάνουμε στο Youtube μάλλον γιατί με τα κανάλια δεν πήγε πολύ καλά».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share