Παρασκευή, 05 Ιουλίου 2024

Ήρθαν οι πιο κρίσιμες ώρες για την Κέιτ Μίντλετον: Μαθαίνει τα νέα ο Ουίλιαμ και είναι έτοιμος για αυτό που έρχεται

Τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα με τη θεραπεία της

10 Ιουνίου 2024 08:14
Ήρθαν οι πιο κρίσιμες ώρες για την Κέιτ Μίντλετον: Μαθαίνει τα νέα ο Ουίλιαμ και είναι έτοιμος για αυτό που έρχεται
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κέιτ Μίντλετον συνεχίζει να δίνει τη μεγάλη «μάχη» για την υγεία της, στην προσπάθεια να ξεπεράσει την περιπέτειά της με τον καρκίνο, με τις επόμενες μέρες να προμηνύονται αρκετά κρίσιμες για την πορεία της θεραπείας της.

Ήταν μόλις τον περασμένο Μάρτιο, όταν η Πριγκίπισσα της Ουαλίας μιλούσε για την ασθένειά της, απαντώντας στις φήμες, που είχαν «φουντώσει» το τελευταίο χρονικό διάστημα, μέσα από ένα πολύ συγκινητικό βίντεο. Έκτοτε, τα όσα διαρρέονται από το Μπάκιγχαμ και το Κένσινγκτον είναι ελάχιστα και έρχονται... με το σταγονόμετρο, όμως φαίνεται πως έχουμε φτάσει σε ένα καθοριστικό σημείο.

Ο λόγος που τα πράγματα είναι κρίσιμα για την Κέιτ Μίντλετον

Σύμφωνα με το δημοσιογράφο, Τιμ Έουαρτ, η εβδομάδα αυτή αναμένεται να είναι εξαιρετικά σημαντική, ως προς την πορεία της υγείας της Κέιτ Μίντλετον. «Ελπίζουμε σύντομα να τη δούμε ξανά στο μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ, όπως και στο παρελθόν. Το ανησυχητικό, όμως, είναι πως οι ενημερώσεις του Ουίλιαμ για τη σύζυγό του δεν έχουν αλλάξει ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό», ανέφερε ο ίδιος.

Ο ρεπόρτερ, παράλληλα, επεσήμανε πως δεν έχουν υπάρξει επίσημες ιατρικές ενημερώσεις όλο αυτό τον καιρό, επομένως δε γνωρίζουμε από ποια ασθένεια πάσχει και ποια εραπεία δέχεται. Η ουσία είναι, ότι η Κέιτ εξακολουθεί, παρά τις υποχρεώσεις, να μην εμφανίζεται δημόσια, κάτι που σημαίνει πως τα πράγματα παραμένουν κρίσιμα, με την ίδια να απευθύνει το μήνυμά της πολύ πρόσφατα προς το κοινό.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share