Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2024

Μεγάλες χαρές για τον Κωνσταντίνο Αργυρό: Το πρότεινε στη σύντροφό του και δέχτηκε, θα γίνει μέσα στο καλοκαίρι

Το ζευγάρι είναι μαζί 1,5 χρόνο

10 Ιουνίου 2024 09:11
Μεγάλες χαρές για τον Κωνσταντίνο Αργυρό: Το πρότεινε στη σύντροφό του και δέχτηκε, θα γίνει μέσα στο καλοκαίρι
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Όλο και «φουντώνει» ο έρωτας για τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τη σύντροφό του, Αλεξάνδρα Νίκα, που είναι μαζί τον τελευταίο 1,5 χρόνο.

Παρά το γεγονός ότι ο τραγουδιστής διατηρούσε σιγή ιχθύος για την προσωπική του ζωή και τις σχέσεις του, φαίνεται ότι πρόσφατα έχει αρχίσει να αποκαλύπτει περισσότερα σχετικά με τις εμφανίσεις του με την αγαπημένη του.

Κατά την παρούσα φάση, ο Κωνσταντίνος Αργυρός κάνει εμφανίσεις σε ένα διάσημο νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, ενώ παράλληλα προετοιμάζεται για την καλοκαιρινή του περιοδεία, η οποία θα ξεκινήσει από την Πάτρα. Φυσικά, στο πλάι του κατά τη διάρκεια αυτής της περιοδείας θα βρίσκεται και η 25χρονη σύντροφός του, Αλεξάνδρα Νίκα, η οποία πρόσφατα επέστρεψε από την Αμερική.

Κωνσταντίνος Αργυρός και Αλεξάνδρα Νίκα

Η Αλεξάνδρα Νίκα, εξάλλου, επιμένει να υποστηρίζει τον τραγουδιστή σε κάθε σημαντική στιγμή του, τηρώντας πάντοτε την απαιτούμενη επιφύλαξη, καθώς κανείς από τους δύο δεν επιθυμεί να προκαλεί. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η παρουσία της κατά την απονομή του διαμαντένιου δίσκου στον τραγουδιστή. Σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης, η Αλεξάνδρα Νίκα εμφανιζόταν διακριτικά δίπλα στον Κωνσταντίνο Αργυρό, εκφράζοντας την ικανοποίησή της για την επιτυχία του.

Το φετινό καλοκαίρι, εκτός από την προγραμματισμένη καλοκαιρινή περιοδεία του Κωνσταντίνου Αργυρού, στην οποία θα τον συνοδεύσει η Αλεξάνδρα Νίκα, το ζευγάρι σχεδιάζει, σύμφωνα με αναφορές της εφημερίδας Reallife και της δημοσιογράφου Αλεξάνδρας Αντωνίου, να αφιερώσει λίγο χρόνο για προσωπική ξεκούραση, μακριά από τις υποχρεώσεις. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Αλεξάνδρα Νίκα σχεδιάζουν να επισκεφθούν τα νησιά της Μυκόνου και της Σαντορίνης, προορισμούς που επέλεξαν και το περασμένο καλοκαίρι.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share