Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2024

Λευκό mini φόρεμα και απλό χτένισμα: Η μοναδική φωτογραφία της Ελένη Φουρέιρα από τα βαφτίσια του γιου της - Το ιδιαίτερο όνομα που έλαβε (photo)

«Έλαμψε» από ευτυχία η μανούλα

10 Ιουνίου 2024 16:27
Λευκό mini φόρεμα και απλό χτένισμα: Η μοναδική φωτογραφία της Ελένη Φουρέιρα από τα βαφτίσια του γιου της - Το ιδιαίτερο όνομα που έλαβε (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία, καθώς το Σάββατο 8/6 βάφτισαν τον αγαπημένο τους γιο τους σε στενό κύκλο. Το ζευγάρι επέλεξε να κάνει το μυστήριο στην Αθήνα και στη συνέχεια το πάρτι μετά τη βάφτιση συνέχισε στο Island.

Με την ευκαιρία, δείτε: Δεν είναι μόνο η Ελένη Χατζίδου: 5+1 διάσημες Ελληνίδες που παραδέχτηκαν τις πλαστικές τους επεμβάσεις (photo)

Η βάφτιση του μικρού Ερμή που έχει τρεις νόνους

Μεγάλη εντύπωση κάνει το γεγονός, πως τόσο το ζευγάρι όσο και οι καλεσμένοι του δεν άφησαν να διαρρεύσει τίποτα από τη βάφτιση. Γενικότερα άλλωστε, η τραγουδίστρια και ο ποδοσφαιριστής προστατεύουν τον 1,5 ετών γιο τους από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς επιθυμούν να διατηρήσουν την ιδιωτικότητα της στιγμής.

Μέσα από το ρεπορτάζ της εκπομπής Πρωινό Σουσού τη Δευτέρα 10/6 έγιναν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για τη βάφτιση του μικρού Ερμή, όπως ονομάστηκε ο γιος της Ελένης Φουρέιρα και του Αλμπέρτο Μποτία.

Ο μικρός έχει τρεις νονούς. Τον φίλο της τραγουδίστριας, Πέτρο Τσαπαρδώνη, τον βοηθό της Βασίλη Ισμηρίκη και την αδερφή της τραγουδίστριας, Ιωάννα Φουρέιρα.

Όσο για την εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στη βάφτιση του γιου της δεν έχουν διαρρεύσει φωτογραφίες από την ίδια. Η μοναδική είναι αυτή που εξασφάλισε το Πρωινό Σουσου με την τραγουδίστρια να φοράει λευκό φόρεμα και με τα μαλλιά της να είναι ίσια.

Λευκό mini φόρεμα και απλό χτένισμα


 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share