Τρίτη, 02 Ιουλίου 2024

Δύσκολες στιγμές για τη Λιάνα Κανέλλη: «Είδα το σοκ στα μάτια της...»

Οι εξελίξεις με την υγεία της μετά το ατύχημα στο πλατό του ΑΝΤ1

10 Ιουνίου 2024 19:16
Δύσκολες στιγμές για τη Λιάνα Κανέλλη: «Είδα το σοκ στα μάτια της...»
Φωτογραφία αρχείου: ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τρόμο προκάλεσε το βράδυ της Κυριακής 10/6 στην εκπομπή του ΑΝΤ1, που μετέφερε τις εκλογικές εξελίξεις των Ευρωεκλογών 2024 το on air χτύπημα της Λιάνας Κανέλλη.

Τόσο οι παρευρισκόμενοι στο πλατό, όσο και το τηλεοπτικό κοινό που παρακολουθούσε τις εξελίξεις σοκαρίστηκε μέχρι να απομακρυνθεί η πολιτικός από τον χώρο με τις φωνές τις να ηχούν πολύ έντονα. Τη Δευτέρα 10/6 η Λιάνα Κανέλλη παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Super Κατερίνα εξηγώντας την κατάσταση της υγείας της, αλλά και πως συνέβη το ατύχημα.

Το σχόλιο της Λιάνας Κανέλλη για την κατάσταση της υγείας της μετά το χτύπημα

«Έπεσα μέσα στο στούντιο, χτύπησα από ότι φαίνεται αρκετά τουλάχιστον το πόδι μου και λίγο το πλευρό μου», είπε η Λιάνα Κανέλλη.

Τις εξελίξεις για την κατάσταση της υγείας της Λιάνας Κανέλλη μετέφερε πρώτη η Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα της εκπομπής του ALPHA, Happy Day:

«Είναι καλύτερα η κυρία Κανέλλη, αλλά υπέστη όντως έναν τραυματισμό. Η διάγνωση είναι ράγισμα στην περόνη. Πήγε κατευθείαν σε ιδιωτικό θεραπευτήριο μετά το στούντιο. Ανησύχησαν και δικαίως, γιατί ξαφνικά σωριάστηκε.

Μπορώ να φανταστώ πολλούς λόγους να πέσει κάποιος σε ένα πλατό. Έχει καλώδια, έχει κάμερες, έχει κόσμο... Όχι ότι δεν είναι σοβαρό αυτό που έπαθε, αλλά θα μπορούσε να είχε χτυπήσει το κεφάλι της. Βλέποντας τις αντιδράσεις της κυρίας Βόζενμπεργκ, που προφανώς είδε όλο το σκηνικό να συμβαίνει, είδα το σοκ στα μάτια της.

Ο τραυματισμός ο χθεσινός δεν ήταν ότι ήταν ο σοβαρός τραυματισμός, με την έννοια του να τη στείλει στο νοσοκομείο και να μείνει εκεί, αλλά έρχεται επιπρόσθετα από μια δύσκολη χρονιά. Είχε μπει στο νοσοκομείο και το πόδι στο οποίο χτύπησε ήταν εγχειρισμένο, είχε κάνει χιαστό. Καλή δύναμη και περαστικά! Σιδερένια!».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share