Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2024

Το παραδέχτηκε ο Στράτος Τζώρτζογλου για τον χωρισμό: «Πρέπει να περάσουμε ένα διάστημα απομάκρυνσης» (video)

Επιτέλους το ομολόγησε

12 Ιουνίου 2024 16:51
Το παραδέχτηκε ο Στράτος Τζώρτζογλου για τον χωρισμό: «Πρέπει να περάσουμε ένα διάστημα απομάκρυνσης» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Στράτος Τζώρτζογλου προέβη σε μια εξομολογητική και αφοπλιστική συνέντευξη στην εκπομπή Fay's Time με τον ηθοποιό να αναφέρεται στις φήμες χωρισμού με τη Σοφία Μαριόλα αλλά και να κάνει λόγο για τη μάχη που έδωσε με την κατάθλιψη.

Με την ευκαρία, διαβάστε: Το παραδέχτηκε ο Στράτος Τζώρτζογλου: «Με την κουμπάρα μου Βάνα Μπάρμπα ήμασταν...» (video)

Η αποκάλυψη του Στράτου Τζώρτζογλου για την κρίση στη σχέση του με τη Σοφία Μαριόλα

Πρόσφατα, υπήρχε έντονη φημολογία ότι το ζευγάρι δεν είναι μαζί. Σε κάθε περίπτωση, έχουν ξεπεράσει τις όποιες δυσκολίες με τον ηθοποιό να διαψεύδει κατηγορηματικά τις φήμες χωρισμού.

«Συνειδητοποίησα πόσο εύκολο είναι να πέσει κανείς σε κατάθλιψη. Εγώ ήμουν δοσμένος στη δουλειά για πάρα πολλά χρόνια. Ξαφνικά το ρολόι σταμάτησε όταν πέθανε η μαμά μου. Ενώ είχα αφιερώσει όλη τη ζωή στη μητέρα μου, ξαφνικά συνειδητοποίησα πόσο μεγάλη ανάγκη την είχα για να συνεχίσω να υπάρχω, για ξεπεράσω αυτό το πράγμα πήγα στη Φάρμα. Μετά τη Φάρμα έπαθα βαθιά κατάθλιψη.

Δεν ήθελα να σηκωθώ από το κρεβάτι για δύο χρόνια, δεν ήθελα να δώσω συνεντεύξεις και τις απέφευγα. Πίστευα ότι είχα όλες τις ασθένειες. Ό,τι άκουγα θεωρούσα ότι το έχω. Πήγα σε ψυχίατρο και έγινε η διάγνωση, μου έδωσε ελαφριά φαρμακευτική αγωγή.

Η πρώην σύζυγός μου, μου έδωσε τον ρόλο στην Άγρια Γη, μου έδινε κουράγιο, μου μιλούσε με αγάπη και αισθανόμουν την ενέργεια της δίπλα μου. Ο γιος μου με έπαιρνε τηλέφωνα από την Αμερική, μου έλεγε να γράφω κάθε ημέρα ότι ένιωθα.

Η σύζυγός μου, η Σοφία εκείνη πέρασε μεγάλο λούκι, στεναχωρέθηκε πολύ, δεν μπορούσε να βλέπει τον άνθρωπο που είχε παντρευτεί και ήταν λαμπερός, υπέροχος, μέσα στις διακοπές και στην τρέλα ξαφνικά να έχει γίνει άλλος. Της χρωστάω μεγάλη ευγνωμοσύνη που μου στάθηκε αυτά τα δύο χρόνια έτσι και πιστεύω ότι όλα πάνε καλά πια.

Έχω υποστεί πολλά χρόνια ψευδείς πληροφορίες γύρω από το άτομό μου. Την τρίχα την κάνουν τριχιά. Πήγα εγώ διακοπές στην Κρήτη το Πάσχα και η Σοφία δεν έκανε όλες τις διακοπές μαζί μου, γιατί πήγε να δει τη μάνα της που είχε ένα ατύχημα στα πόδια και βγάλαμε φωτογραφίες σε διαφορετικά μέρη κα μας έβγαλαν ότι χωρίσαμε. Φαντάσου φέτος, που δεν θα κάνουμε καθόλου διακοπές μαζί και θα είναι μόνη της, τι θα γράψουν.

Έχουμε περάσει κρίση στη σχέση μας, ό,τι είναι πάρα πολύ ψηλά, το πέσιμο μπορεί να είναι πολύ μεγάλο. Όλοι περνάμε κρίση και είναι μέσα στη λογική του έρωτα να περάσει κρίση κάτι. Οι εραστές συνήθως για να πάρουν φωτιά πρέπει να περάσουν ένα διάστημα απομάκρυνσης, μέσα από τον θυμό και τον καυγά για να ξαναζητήσουν και οι δύο να ξαναβρεθούνε. Είναι στη φύση του έρωτα», είπε ο Στράτος Τζώρτζογλου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share