Τρίτη, 02 Ιουλίου 2024

Ανακοίνωσε με συγκίνηση το νέο της «βήμα» η Άντζελα Γκερέκου: «Είναι αφιερωμένο στη μνήμη της...»

Η αναφορά στις επόμενες πρωτοβουλίες της

14 Ιουνίου 2024 13:17
Ανακοίνωσε με συγκίνηση το νέο της «βήμα» η Άντζελα Γκερέκου: «Είναι αφιερωμένο στη μνήμη της...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Άντζελα Γκερέκου μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για την παράσταση, όπου θα πρωταγωνιστήσει, όπως και για τη «Γη της Ελιάς», η οποία ετοιμάζεται για τον επόμενο κύκλο της.

Σήμερα, 15 και 16/6 στο δημοτικό θέατρο Κέρκυρας η Άντζελα Γκερέκου πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Sissy in heaven». Η ηθοποιός, που πρόσφατα είδε να γίνεται μια ξεχωριστή αναφορά στο γάμο της με τον Τόλη Βοσκόπουλο, μίλησε για την εν λόγω παράσταση.

Τα επόμενα «βήματα» της Άντζελας Γκερέκου

«Σήμερα είναι η πρεμιέρα, αύριο Σάββατο και Κυριακή στην παράσταση «Sissy in heaven», που είναι η ζωή της πριγκίπισσας Σίσσυ, της «θλιμμένης πριγκίπισσας», που έδωσε μεγάλη μάχη στο κατεστημένο για την μοναρχία, μια ψυχή ελεύθερη που είχε μπει σε έναν «κορσέ» ωστόσο έκανε την δική της επανάσταση. Αγαπούσε πολύ την Κέρκυρα, έχτισε το Αχίλλειο, είναι το 2ο ή 3ο μουσείο σε επισκεψιμότητα στην Ελλάδα», είπε αρχικά η Άντζελα Γκερέκου.

«Το ανεβάζουμε με μια καταπληκτική ομάδα, το είχαμε ονειρευτεί πολλά χρόνια πριν και εγώ αλλά και η αδικοχαμένη ηθοποιός Χρύσα Σπηλιώτη, που την «χάσαμε» στο Μάτι, στις πυρκαγιές. Η παράσταση είναι αφιερωμένη στην μνήμη της. είμαστε περήφανοι και πολύ συγκινημένοι», συμπλήρωσε.

Για την «Γη της Ελιάς» η Άντζελα Γκερέκου ανέφερε: «Η «Γη της Ελιάς» σε λίγες μέρες τελειώνει, στις 27 Ιουνίου, και έχουμε ξεκινήσει γυρίσματα για τον 4ο κύκλο. Θα δούμε πολλές ανατροπές. Έχουμε αρχικά ένα φινάλε συνταρακτικό και δραματικό φινάλε με αντιφάσεις συναισθημάτων. Η Αθηνά με το Τζον ετοιμάζονται, να δούμε τι εξελίξεις θα έχουμε για την σχέση τους και άλλα συνταρακτικά, που θα τα δούμε στον 4ο κύκλο», αποκάλυψε.

Για τις δράσεις του ΕΟΤ: «Έχουμε καλά μηνύματα για τον τουρισμό, έχει ξεκινήσει και στόχος μας είναι να επιμηκύνουμε την τουριστική περίοδο. Μας ενδιαφέρει ο ποιοτικός τουρισμός».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share