Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2024

Έντρομος ο Στέλιος Χανταμπάκης μετά τη ληστεία θρίλερ: «Ήταν έτοιμοι για όλα, είχαν όπλα» (video)

Τραγικές ώρες για τον παρουσιαστή και την οικογένειά του

14 Ιουνίου 2024 16:43
Έντρομος ο Στέλιος Χανταμπάκης μετά τη ληστεία θρίλερ: «Ήταν έτοιμοι για όλα, είχαν όπλα» (video)
Από Εύη Κουρίδου

Επώδυνες είναι οι τελευταίες ώρες για την οικογένεια του Στέλιου Χανταμπάκη, καθώς το απόγευμας της Πέμπτης (13/6) ο αδελφός του έπεσε θύμα ληστείας στο σπίτι του στον Ωρωπό.

Ο παρουσιαστής μίλησε στο T-live και στην Έφη Κουλοχέρη περιγράφοντας τις σοκαριστικές στιγμές που έζησαν ο αδελφός του με τη σύζυγό του, μέσα στο σπίτι τους.

«Με πήρε ο αδελφός μου και μου είπε τρέξε στο σπίτι. Χθες το απόγευμα στις 7μιση σπάσανε την τζαμαρία, περάσανε από εκεί, τους δέσανε, τώρα πόσοι ήταν δεν ξέρω, αλλά ήταν αρκετοί. Ένα αυτοκίνητο και μία μηχανή. Είχαν όπλα και καλυμμένα τα πρόσωπά τους.

Ήταν ξαπλωμένοι στο δωμάτιο. Ευτυχώς, δεν ήταν τα παιδιά εκεί. Ήταν πολύ φοβισμένοι και οι δύο, ήταν σε ταραχή. Η νύφη μου προσπάθησε να τους κλείσει την πόρτα να μην μπούνε. Μπήκανε, τους δέσανε με tire ups στα χέρια», ανέφερε ο Στέλιος Χανταμπάκης.

Τέλος, πρόσθεσε: «Ευτυχώς, τα παιδιά λείπανε. Μόλις είχαν φύγει δηλαδή για τις κούνιες, πριν από κάνα 20λεπτο τους είχε πάρει ο παππούς τους στις κούνιες. Τα έχουν όλα γραμμένα από τις κάμερες, αλλά οι αστυνομικοί μου είπαν είναι σε καλό δρόμο. Δεν ήταν ένα από συμβάν. Από τη στιγμή που μπήκαν στο σπίτι με κόσμο μέσα, ήταν έτοιμοι για όλα», δήλωσε ο Στέλιος Χανταμπάκης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share