Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2024

Κλαίει σε μια γωνιά ο Μιχόπουλος: Με 11 λέξεις η Αθηνά Οικονομάκου επιβεβαίωσε τη νέα της σχέση με τον Ιταλοαργεντινό μπασκετμπολίστα

Τον έστειλε... αδιάβαστο

18 Ιουνίου 2024 17:43
Κλαίει σε μια γωνιά ο Μιχόπουλος: Με 11 λέξεις η Αθηνά Οικονομάκου επιβεβαίωσε τη νέα της σχέση με τον Ιταλοαργεντινό μπασκετμπολίστα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Νέα σελίδα στην προσωπική της ζωή έχει ανοίξει η Αθηνά Οικονομάκου, αφήνοντας όπως φαίνεται οριστικά πίσω της τον Φίλιππο Μιχόπουλο.

Η ηθοποιός και επιχειρηματίας, δυο μήνες μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της, φαίνεται πως έχει βρει και πάλι τον έρωτα στο πρόσωπο του 37χρονου Ιταλοαργεντινού μπασκετμπολίστα, Μπρούνο Τσερέλα.

Το τελευταίο διάστημα, η Αθηνά Οικονομάκου είναι ιδιαίτερα ενεργή και στα social media, όπου καθημερινά, μέσα από φωτογραφίες μας δείχνει πώς περνάει την καθημερινότητά της, ενώ δείχνει ιδιαίτερα χαρούμενη.

Η αφιέρωση της Αθηνάς Οικονομάκου στον Μπρούνο Τσερέλα

Το απόγευμα της Δευτέρας 17 Ιουνίου, η ηθοποιός ανήρτησε ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram, στο οποίο τη βλέπουμε χαρούμενη να βγαίνει από την παραλία.

Το συγκεκριμένο βίντεο, η Αθηνά Οικονομάκου το συνόδευσε με το τραγούδι «Until I Found You», με πολλούς να υποστηρίζουν πως είναι μια αφιέρωση στον νέο της σύντροφο, Μπρούνο Τσερέλα.

Η ανάρτηση της Αθηνάς Οικονομάκου

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share