Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2025

Επανένωση για Φαίη Σκορδά & Γιώργο Λιάγκα: Μαθεύτηκαν τα χαρμόσυνα νέα, «βροχή» οι ευχές

Μεγάλες χαρές μετά από χρόνια

19 Ιουνίου 2024 11:47
Επανένωση για Φαίη Σκορδά & Γιώργο Λιάγκα: Μαθεύτηκαν τα χαρμόσυνα νέα, «βροχή» οι ευχές
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας, πριν από 13 χρόνια, απέκτησαν τον πρώτο λόγο που θα τους ενώνει για πάντα, όσα χρόνια κι αν περάσουν.

Ο μεγάλος γιος των δύο παρουσιαστών είναι 13 χρονών και τελείωσε την Πρώτη Γυμνασίου. Μαμά και γιος βρέθηκαν σε πάρτι, το οποίο συνέπεσε με την αποφοίτηση του μεγάλου γιου τους, Γιάννη Λιάγκα και η Φαίη Σκορδά μοιράστηκε ορισμένα στιγμιότυπα στο Instagram της.

Δείτε επίσης: Μετά από 13 χρόνια γάμου και 6 παιδιά: Τρισευτυχισμένος ο Βασίλης Σπανούλης, το ανακοίνωσε για την Ολυμπία Χοψονίδου

Η παρουσιάστρια ήταν ντυμένη casual και απόλαυσε την ξεχωριστή βραδιά με φίλους αλλά και τους δύο γιους της και τον ανιψιό της, με τον οποίο δημοσίευσε κοινή φωτογραφία! Μάλιστα, η Φαίη Σκορδά έγραψε στην ανάρτησή της σχετικά με το πάρτι: «Κ έτσι κάπως τέλειωσε η Α Γυμνασίου????

Χρόνια Πολλά Γιάννη μου κ Υρια❤️

Καλό καλοκαίρι????

Thank you ❤️».

Η ανάρτηση της Φαίης Σκορδά

Η ανάρτηση της Φαίης Σκορδά

Η ανάρτηση της Φαίης Σκορδά

Η ανάρτηση της Φαίης Σκορδά

 

Gossip

Share