Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2024

Δε δίστασε η Κατερίνα Καινούργιου: Το αποκάλυψε για τη σχέση Βασάλου-Παπαγεωργίου

Σε μαγαζί στο Κολωνάκι όλοι μαζί

19 Ιουνίου 2024 11:57
Δε δίστασε η Κατερίνα Καινούργιου: Το αποκάλυψε για τη σχέση Βασάλου-Παπαγεωργίου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος μίλησε για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και το τηλεοπτικό του μέλλον. Η αποκάλυψη της Καινούργιου για Βασάλο-Παπαγεωργίου και οι νέες φωτογραφίες από τις διακοπές τους.

Διαβάστε επίσης: Το εξομολογήθηκε ο Βασάλος για τη Βαλαβάνη: «Υπάρχει το συναίσθημα που δεν φεύγει ποτέ...» (video)

Χαλαρός, ανανεωμένος και πλήρης δείχνει το τελευταίο διάστημα ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Ο πρώην παίκτης του Survivor συνδυάζει δουλειά και διακοπές, αφιερώνοντας τις κενές του ημέρες σε αγαπημένα πρόσωπα και φυσικά στη φημολογούμενη σύντροφό του, Μαρία Παπαγεωργίου.

H Κατερίνα Καινούργιου έκανε μια αποκάλυψη για Βασάλο-Παπαγεωργίου

Πριν από λίγες ώρες η οικοδέσποινα του «Super Κατερίνα» και η ομάδα της σχολίασαν τις τηλεοπτικές μεταγραφές και μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στον Κωνσταντίνο Βασάλο και τη σύντροφό του, εξηγώντας πως τους συνάντησε τυχαία κατά τη διάρκεια εξόδου στο κέντρο της Αθήνας.

«Ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι πολύ ωραίο ζευγάρι με την κοπέλα του τη Μαρία. Είναι κούκλα, είναι πολύ ωραίο κορίτσι, είναι πολύ καλά μαζί. Ήμασταν μαζί στο Κολωνάκι, σε ένα μαγαζί που πηγαίνω και εγώ. Από κοντά ο Κωνσταντίνος είναι πολύ γλυκό παιδί… Είναι ωραίο ζευγάρι.

Ο Κωνσταντίνος βέβαια, είχε το θράσος να σηκωθεί και να μου πει «Κατερινάρα μου» και μετά να με αγκαλιάσει, ενώ μου έχει σύρει τα εξ αμάξης στην εκπομπή του», είπε με χιουμοριστική διάθεση η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής της.

Το ερωτευμένο ζευγάρι προσπαθεί να προφυλάξει τη σχέση του από τα media και αποφεύγει να φωτογραφίζεται μαζί. Βασάλος-Παπαγεωργίου είναι full in love και πραγματοποιούν συχνά ολιγοήμερες αποδράσεις εντός αλλά και εκτός συνόρων.

Πρόσφατα οι δυο τους βρέθηκαν στη Μύκονο όπου η influencer διατηρεί εξοχικό ενώ πριν από λίγα 24ωρα ταξίδεψαν μαζί στη Σκιάθο, χαρίζοντάς μας όμορφες καλοκαιρινές εικόνες.

Τόσο η Μαρία Παπαγεωργίου αλλά και ο Κωνσταντίνος Βασάλος φωτογράφισαν τα κρυστάλλινα νερά, επιβεβαιώνοντας διακριτικά ότι βρίσκονται μαζί στις Σποράδες.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού ο Κωνσταντίνος Βασάλος μοιράστηκε ένα χιουμοριστικό video στο TikTok και έγραψε: «Υπάρχει κάτι χειρότερο από αυτούς που ξαπλώνουν στους καναπέδες των πλοίων και δεν βρίσκεις να κάτσεις πουθενά;».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share