Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2024

Του έχει πάρει τα μυαλά η Αθηνά Οικονομάκου: Ο Ιταλοαργεντινός την φωνάζει «Νανά» και της αφιερώνει τραγούδια (video)

Ο μπασκετμπολίστας έβαλε... καλάθι στην καρδιά της

20 Ιουνίου 2024 09:51
Του έχει πάρει τα μυαλά η Αθηνά Οικονομάκου: Ο Ιταλοαργεντινός την φωνάζει «Νανά» και της αφιερώνει τραγούδια (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στα καλύτερά της είναι η Αθηνά Οικονομάκου λίγο καιρό μετά τον χωρισμό από τον Φίλιππο Μιχόπουλου, καθώς έχει βρει ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο του μπασκετμπολίστα Μπρούνο Τσερέλα.

Μπορεί η ίδια να μην έχει μιλήσει ακόμα περί νέου συντρόφου, ωστόσο, η κοινή της εμφάνιση με τον Μπρούνο Τσερέλα στη συναυλία των Coldplay επιβεβαίωσε το ειδύλλιο.

Μέχρι στιγμής, η ηθοποιός/επιχειρηματίας και ο Ιταλοαργεντινός μπασκετμπολίστας ζουν τον έρωτά τους και μάλιστα τελευταία μετά την αποκάλυψη της σχέσης τους από τα ελληνικά μέσα, έχουν αρχίσει και οι δύο να κάνουν αναρτήσεις στα social media, οι οποίες υποδηλώνουν τη σχέση τους.

Η αφιέρωση του Μπρούνο Τσερέλα στην Αθηνά Οικονομάκου

Η Αθηνά Οικονομάκου έκανε ένα post στο instagram, το οποίο θεωρήθηκε ότι είναι για τον σύντροφό της. Στη συνέχεια, ο 37χρονος έκανε ένα story από τη συναυλία που είχε πάει με την Αθηνά Οικονομάκου, αφιερώνοντας το τραγούδι που ακουγόταν σε εκείνη, γράφοντας «Νανά», που είναι το ψευδώνυμό της. «Μέρες πριν... Nana», έγραψε για την Αθηνά Οικονομάκου ο σύντροφός της, Μπρούνο Τσερέλα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share