Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2024

«Όταν θα είμαι έτοιμη θα...»: Οι πρώτες δηλώσεις της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου για τον χωρισμό με τον Πηλαδάκη (video)

Ανανεωμένη

21 Ιουνίου 2024 13:58
«Όταν θα είμαι έτοιμη θα...»: Οι πρώτες δηλώσεις της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου για τον χωρισμό με τον Πηλαδάκη (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Οι φήμες περί χωρισμού της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου με τον Κώστα Πηλαδάκη έκαναν τον γύρο του Διαδικτύου τις προηγούμενες ημέρες. Το θέμα ήρθε ξανά στο προσκήνιο με το μοντέλο να κάνει δηλώσεις στην κάμερα του Πρωινού έπειτα από το δημοσιογραφικό "πέσιμο" από τον Γρηγόρη Μπάκα όσο βρισκόταν στο αεροδρόμιο.

Με την ευκαιρία, διαβάστε: Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου χώρισε και αναστατώνει τη Μύκονο!

Οι δηλώσεις της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου για τον Κώστα Πηλαδάκη

Η Ναυσικά δέχτηκε επίμονα ερωτήσεις για την προσωπική της ζωή και τις πρόσφατες φήμες, που αναφέρουν ότι έχει χωρίσει οριστικά με τον Κώστα Πηλαδάκη.

«Όλα καλά! Καλή είμαι; Ανανεωμένη δεν θα το έλεγα πως είμαι. Αυτή τη στιγμή δεν θα ήθελα να πω κάτι σχετικό με το συγκεκριμένο θέμα του χωρισμού. Όταν θα είμαι έτοιμη φυσικά θα σας μιλήσω, το ξέρετε ότι μιλάω ανοιχτά για κάποια πράγματα, απλά νομίζω ότι δεν είναι η ώρα ακόμη. Φυσικά και είμαστε αγαπημένοι με τον Κώστα. Δεν είχαμε ποτέ διάλειμμα στο παρελθόν. Μας έχουν χωρίσει 48 φορές και δεν ίσχυε τίποτα. Επειδή έχω αργήσει για την πτήση μου σε ευχαριστώ που ήρθες μέχρι εδώ», είπε η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.

Πριν από λίγες ημέρες ο Γιώργος Λιάγκας είχε αναφέρει στο Πρωινό για την Παναγιωτακοπούλου και τον Πηλαδάκη: «Ο Κώστας Πηλαδάκης, επειδή δεν έχει κάνει ποτέ δηλώσεις για την προσωπική του ζωή, ούτε όταν χώρισε με την Ντορέττα (Παπαδημητρίου) ούτε για τις νέες του σχέσεις, δεν πρέπει να έχει πει ποτέ κάτι για τον γάμο. Η Ναυσικά το είχε πει, όχι ο Κώστας» και πρόβαλε τη συνέντευξη που εκείνη είχε παραχωρήσει πριν ένα χρόνο στην εκπομπή του όπου μιλούσε για το μυστήριο, το γλέντι και όσα σκέφτονταν να κάνουν (δείτε εδώ ολόκληρο το απόσπασμα).

Όταν δεν είσαι σίγουρος... Την ώρα που ανεβαίνεις τα σκαλιά της εκκλησίας, τότε λες "παντρεύομαι". Δεν έγινε και κανένα έγκλημα που εκτίθεσαι... Χώρισαν ένα χρόνο και κάτι μετά από αυτή τη συνέντευξη της Ναυσικάς. Εγώ το μόνο που μπορώ να πω τώρα επειδή τους γνωρίζω και λίγο πιο προσωπικά και θα μπορούσα να πω περισσότερα, αλλά δεν μου επιτρέπεται, γιατί είναι άλλο η προσωπική σχέση και άλλο η δημοσιογραφική προσέγγιση... Ο Κώστας είναι πολύ σοβαρός άνθρωπος και επιχειρηματίας και για αυτό δε μιλάει για τα προσωπικά του, είναι πολύ προσεκτικός. Και η Ναυσικά μια χαρά γυναίκα είναι, δεν το συζητώ. Είναι αγαπημένοι και οι δύο. Σε αυτό που είπε η Ναυσικά ότι δεν υπάρχουν τσακωμοί, λέει αλήθεια.

Πρόσφατα οι άνθρωποι ήταν μαζί. Δεν είναι τσακωμένοι και της λογικής ότι δεν βλεπόμαστε, δεν μιλάμε. Μπορεί τώρα να έχουν χωρίσει - που για να υπάρχει το ρεπορτάζ μάλλον έχουν χωρίσει - και το βράδυ να τους δείτε μαζί να τρώνε φαγητό με παρέα... Δεν είναι σουηδικό μοντέλο. Είναι καλά μαζί ακόμα κι αν έχουν χωρίσει».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share