Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2024

Άσχημα τα νέα για τη Φαίη Σκορδά: Ο λόγος που δεν έχει υπογράψει με το Μega

Κλειστό συμβόλαιο

21 Ιουνίου 2024 15:06
Άσχημα τα νέα για τη Φαίη Σκορδά: Ο λόγος που δεν έχει υπογράψει με το Μega
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πολλές είναι οι συζητήσεις που αφορούν τη Φαίη Σκορδά και το συμβόλαιο της που ακόμα δεν έχει ανανεωθεί. Η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε στην εκπομπή της Super Κατερίνα πως υπάρχει μια «διαφωνία» ανάμεσα στην παρουσιάστρια και το κανάλι.

Διαβάστε επίσης: Να το πάρει το ποτάμι: «Ξανθιά ή μελαχρινή;» - Η αποκάλυψη της Φαίης Σκορδά για την εγκυμονούσα πασίγνωστη τραγουδίστρια

Συγκεκριμένα: "Εκείνοι στο Mega θέλουν συμβόλαιο 1+1 και η Φαίη θέλει 2 χρόνια κλειστό." ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.

Η Μάγδα Τσέγκου παραχώρησε συνέντευξη στη Super Κατερίνα και ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για τη Φαίη Σκορδά. Μετά την προβολή των δηλώσεων της δημοσιογράφου, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε πως η Φαίη Σκορδά δεν έχει υπογράψει ακόμα με το Mega γιατί θέλει το συμβόλαιό της να της παρέχει μία δικλείδα ασφαλείας.

«Μιας κι ανέφερε τη Φαίη, αυτό που ξέρω είναι ότι δεν υπάρχει υπογραφή ακόμα είναι γιατί υπάρχει ένα κώλυμα λένε οι πληροφορίες ου. Εκείνοι στο Mega θέλουν συμβόλαιο 1+1 και η Φαίη θέλει 2 χρόνια κλειστό. Το Mega δεν το δέχεται, αυτό ξέρω εγώ. Το Mega έχει προτείνει σε αρκετούς την πρωινή ζώνη.» δήλωσε η Κατερίνα Καινούργιου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share