Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2024

Ο άγνωστος ήρωας στη μάχη του Δημήτρη Κόκοτα για την υγεία του: «Κάποια στιγμή θα βγει στην φόρα ότι εκείνος ήταν που...»

Αποκαλύφθηκε τρεις μήνες μετά το έμφραγμα και το καρδιακό του τραγουδιστή

22 Ιουνίου 2024 09:48
Ο άγνωστος ήρωας στη μάχη του Δημήτρη Κόκοτα για την υγεία του: «Κάποια στιγμή θα βγει στην φόρα ότι εκείνος ήταν που...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Δημήτρης Κόκοτας δίνει διαρκώς τη μεγάλη μάχη για την υγεία του, με τους κοντινούς του ανθρώπους να βρίσκονται πάντα στο πλευρό του, ελπίζοντας στην επάνοδό του, ενώ οι γιατροί έχουν κάνει όσα μπορούσαν.

Η Τραϊάνα Ανανία ήταν καλεσμένη στο Πρωινό ΣουΣου με την Ελένη Τσολάκη και μίλησε για τον Δημήτρη Κόκοτα, την κατάσταση της υγείας του και τη δήλωσή για το ρέικι που σχολιάστηκε έντονα.

Η αναφορά της Τραϊάνας Ανανία στη μάχη της υγείας του τραγουδιστή

«Εγώ από την αρχή το έβλεπα πολύ σφαιρικά αυτό το πράγμα κι οι συζητήσεις που κάνω με τη σύζυγό του, Κατερίνα, έχουν πάντα ένα φιλοσοφικό επίπεδο και κάτι το υπαρξιακό. Μπορεί να ξεκινάμε να μιλάμε για τον Δημήτρη, αλλά το πάμε στη δική μας σχέση που έχουμε δημιουργήσει. Εγώ, όσο μπορώ, προσπαθώ να στηρίζω την Κατερίνα για αυτήν τώρα και να το βλέπουμε σφαιρικά και το πως θα βοηθήσει η οποιαδήποτε συμβουλή.» δήλωσε η Τραϊάνα Ανανία.

«Η Κατερίνα με στήριξε πάρα πολύ γιατί πάλι έπεσαν να με φάνε που βγήκα κι είπα για το ρέικι. Η Κατερίνα είπε ότι αν μπορούσατε να κάνατε κάτι άλλο εκείνη τη στιγμή. Εγώ είχα εκείνη τη στιγμή τη ψυχραιμία μου κι όλοι οι άλλοι που δεν είχαν αυτό το εργαλείο, είχαν τρομάξει κι είχαν την πλάτη τους στον τοίχο. Να πω και για το παιδί που ήταν στο catering κι ήξερε πρώτες βοήθειες, που είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις και δεν ξέρουμε. Με στήριξε πάρα πολύ σε αυτό. Βγαίνουν πάρα πολλά πράγματα στη φόρα. Όταν υπάρχει ένα τέτοιο συμβάν, πέφτουν μάσκες κι όλη η σύστασή σου αλλάζει. Όλα γίνονται προς το καλό και για τον Δημήτρη ο χρόνος που παίρνει είναι για το καλό του κι εγώ είμαι μαζί του σε αυτό.

Από μόνη μου δεν ρωτώ γιατί αυτός ο άνθρωπος νιώθει αν οι γύρω τον πιέζουν να συνέλθει γρήγορα για το δικό τους το εγωιστικό κομμάτι ότι εγώ τον θέλω να συνέλθει. Όχι, ρε φίλε θα έρθει αυτός όποτε γουστάρει». είπε η Τραϊάνα Ανανία.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share