Δευτέρα, 01 Ιουλίου 2024

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι ερωτευμένη και «προδόθηκε»: «Επειδή κι εσύ κυκλοφορείς έξω, πρόσεχε...»

Η... μπηχτή που φανέρωσε την νέα της σχέση

22 Ιουνίου 2024 12:52
Η Κατερίνα Καινούργιου είναι ερωτευμένη και «προδόθηκε»: «Επειδή κι εσύ κυκλοφορείς έξω, πρόσεχε...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κατερίνα Καινούργιου φαίνεται πως τελικά... είναι ερωτευμένη και μερικά λόγια του Κωνσταντίνου Βασάλου δείχνουν να «προδίδουν» την νέα της σχέση, μετά την αποκάλυψη της παρουσιάστριας πως τον είδε με τη Μαρία Παπαγεωργίου.

Ο συνεργάτης της Σίσσυς Χρηστίδου έστειλε ένα μήνυμα όλο νόημα στην Κατερίνα Καινούργιου, αφού είχε προηγηθεί κουβέντα στο πάνελ για το αν η οικοδέσποινα της Super Κατερίνα είναι σε νέα σχέση.

Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν, όταν στο πολυσυλλεκτικό βίντεο μπήκε και η ατάκα του Γρηγόρη Γκουντάρα στην εκπομπή του Alpha «ότι καμία από το πάνελ δεν είναι ελεύθερη».

Η «μπηχτή» του Βασάλου για την νέα σχέση της Καινούργιου

«Η είδηση του multi είναι μία. Ότι η Καινούργιου είναι σε σχέση, γιατί το είπε ο Γκουντάρας, ότι κανένας από το τραπέζι δεν είναι ελεύθερος και η Κατερίνα δεν το αρνήθηκε. Άρα τι σημαίνει αυτό;» αναρωτήθηκε ο Παύλος Σταματόπουλος, με τη Σίσσυ Χρηστίδου να συμπληρώνει: «Για να το πει αυτό ο Γρηγόρης, σημαίνει ότι το λέει με τις ευλογίες της. Δηλαδή εσύ δεν θα έλεγες τέτοια κουβέντα εδώ, αν δεν την είχαμε συζητήσει».

Τότε τον λόγο πήρε ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος έστειλε στην Κατερίνα Καινούργιου το δικό του μήνυμα. «Πάντως Κατερίνα, επειδή κι εσύ κυκλοφορείς έξω, πρόσεχε γιατί βλέπω ότι γενικά λες “είδα αυτόν με αυτήν, είδα τον Κωνσταντίνο στο Κολωνάκι”. Και εσύ κυκλοφορείς, οπότε Κατερίνα πρόσεχε! Μπορεί να είμαι σκορπιός αλλά δεν είμαι εκδικητικός», είπε χαρακτηριστικά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share