Κυριακή, 30 Ιουνίου 2024

Από «Παγιδευμένοι» δύο ξένοι: Στα μαχαίρια Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ και Μιχάλης Λεβεντογιάννης! Το κοινό unfollow και ο ρόλος του Πέτρου Λαγούτη!

Κάκιστες οι σχέσεις του ζευγαριού με τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη

22 Ιουνίου 2024 17:42
Από «Παγιδευμένοι» δύο ξένοι: Στα μαχαίρια Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ και Μιχάλης Λεβεντογιάννης! Το κοινό unfollow και ο ρόλος του Πέτρου Λαγούτη!
Από Παναγιώτης Παπανικολάου

Παρότι στην αρχή της σειράς «Παγιδευμένοι» η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ και Μιχάλης Λεβεντογιάννης ήταν δύο πολύ καλοί φίλοι πλέον δεν θέλουν να έχουν ούτε... «καλημέρα»!

Πριν λίγο διάστημα σας είχαμε αποκαλύψει πως οι σχέσεις μεταξύ πρωταγωνιστών της σειράς είναι κάκιστες, με τον Πέτρο Λαγούτη να μην μιλάει με τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη και αυτή να είναι και η αιτία που εκείνος και η Μάρθα Λαμπίρη Φεντόρουφ δεν θέλουν να συνεχιστεί η σειρά και τρίτη σεζόν, παρότι σαρώνει σε νούμερα τηλεθέασης.

Μετά τον Πέτρο Λαγούτη όμως και η σύντροφός του, Μάρθα Λαμπίρη έκανε unfollow από τον Instagram τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη, με τον οποίο δύο χρόνια έπαιζε το ερωτευμένο ζευγάρι που λάτρεψε η ελληνική τηλεόραση. Οι κάκιστες σχέσεις του Πέτρου Λαγούτη με τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη φαίνεται πως επηρέασαν και την Μάρθα, η οποία στηρίζει τον σύντροφό της και με την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της σειράς «Παγιδευμένοι» του ΑΝΤ1 αποφάσισε να κάνει κι εκείνη unfollow τον συμπρωταγωνιστή της και να μην έχει πλέον καμία σχέση μαζί του. Όπως ήταν λογικό στη συνέχεια και ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης ακολούθησε τον ίδιο δρόμο.

Η εξέλιξη αυτή φαίνεται πως βάζει ένα οριστικό τέλος στη συνέχιση της σειράς για τρίτης σεζόν. Λίγο αργότερα το κοινό αυτό unfollow δεν πέρασε απαρατήρητο από τους fans της σειράς και το Twitter πήρε φωτιά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share