Κυριακή, 30 Ιουνίου 2024

Τα πιτσουνάκια είναι και... σκαφάτα: Νέες φωτογραφίες από τον κινηματογραφικό έρωτα του Γιώργου Λιάγκα και της Μαρίας Αντωνά

Συνεχίζουν να το ζουν και να μην το κρύβουν

23 Ιουνίου 2024 13:48
Τα πιτσουνάκια είναι και... σκαφάτα: Νέες φωτογραφίες από τον κινηματογραφικό έρωτα του Γιώργου Λιάγκα και της Μαρίας Αντωνά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αντωνά περνούν ένα τριήμερο... ζάχαρη για του Αγίου Πνεύματος στον Πόρο, με το ζευγάρι να μην κρύβει τον έρωτά του.

Οι δυο τους προδόθηκαν από τα stories που ανέβασαν στο Instagram τις προηγούμενες ημέρες, καθώς ήταν στο ίδιο μέρος την ίδια ώρα, ωστόσο από ότι φαίνεται, κανέναν από τους δύο δεν απασχολεί η δημοσιότητα που έχει πάρει η σχέση τους.

Σε νέες φωτογραφίες από τις διακοπές του ζευγαριού, οι δυο τους φαίνονται να χαλαρώνουν στο σκάφος, κάνοντας ηλιοθεραπεία, όπως παρουσίασε η εκπομπή Γεια σου.

Το σχόλιο της Μπακοδήμου για τη σχέση Λιάγκα-Αντωνά

«Ο Γιώργος έχει αφήσει να προβάλλεται τόσο πολύ αυτή η σχέση. Είναι μία σχέση που δεν τον νοιάζει να την επικοινωνήσει γιατί μπορεί να θέλει αυτή τη σχέση. Μπορεί να είναι ερωτευμένος ο άνθρωπος. Στην τελική ο Γιώργος δεν μας έχει απασχολήσει με σχέσεις του μετά το διαζύγιο. Είναι 100 χρόνια μετά το διαζύγιο», είπε αρχικά η Μαρία Μπακοδήμου.

«Είναι όπως όταν χωρίζεις και έχεις παιδιά, γνωρίζεις ανθρώπους. Δε θέλεις τα παιδιά σου να βλέπεις κάθε τρεις και λίγο να βλέπουν έναν άνθρωπο που δεν έχει τσεκαριστεί και βγαίνει από τη ζωή σου», πρόσθεσε η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share