Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2024

Tα αποκάλυψε όλα ο Δημήτρης Παπανώτας για τον Λιάγκα: «Είμαστε φίλοι από το 1990, ξέρω για τα προσωπικά του αλλά...» (video)

Δεν άφησε τίποτα μυστικό!

23 Ιουνίου 2024 16:29
Tα αποκάλυψε όλα ο Δημήτρης Παπανώτας για τον Λιάγκα: «Είμαστε φίλοι από το 1990, ξέρω για τα προσωπικά του αλλά...» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δεν άφησε τίποτα για τον εαυτό του ο Δημήτρης Παπανώτας, ο οποίος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» και ήταν άκρως αποκαλυπτικός.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και στενός συνεργάτης της Σταματίνας Τσιμτσιλή αναφέρθηκε στην τηλεοπτική σεζόν που τελειώνει.

Δείτε επίσης: Τα πιτσουνάκια είναι και... σκαφάτα: Νέες φωτογραφίες από τον κινηματογραφικό έρωτα του Γιώργου Λιάγκα και της Μαρίας Αντωνά

Συγκεκριμένα είπε: «Ήταν μια χρονιά περίεργη, εύχομαι η επόμενη να είναι πολύ καλύτερη.

Ανέφερε, επίσης: «Είμαι ήρεμος άνθρωπος, οι κόντρες και όλα όσα συνέβησαν με τα πολιτικά με ταράζουν, θέλω πιο ήρεμη ζωή. Πολύ περίεργη απόφαση να παρουσιάσει το Deal ο Γιώργος Θαναηλάκης. Τον γνωρίζουμε από το αθλητικό ρεπορτάζ... Έχουμε δει ηθοποιούς, τραγουδιστές, στην παρουσίαση τηλεπαιχνιδιών, ένας δημοσιογράφος μπορεί να το φέρει εις πέρας πολύ καλά. Του εύχομαι καλή επιτυχία, είναι συμπαθέστατος».

Ενώ σχολίασε: «Θα μπορούσα και εγώ να κάνω το Deal αλλά δεν θα μπορούσε ο σταθμός και το Happy day μάλλον. Αν μου πρότειναν να παρουσιάσω ένα τηλεπαιχνίδι που είναι «ελαφρύ» ή ανόητο δεν θα το έκανα».

Για τον Γιώργο Λιάγκα

Ο Δημήτρης Παπανώτας επίσης αποκάλυψε ένα άγνωστο τηλεοπτικό παρασκήνιο που κανείς δεν γνώριζε μέχρι σήμερα:

«Δέχθηκα πρόταση να πάω στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, αλλά το κανάλι είχε αντίθετη άποψη, θεωρούσε ότι δεν έπρεπε να πάω. Μιλάμε με τον Γιώργο Λιάγκα είμαστε φίλοι από το 1990. Θα ήθελα κάποια στιγμή να βρεθώ στην εκπομπή και να του εξηγήσω πως κάποια σημεία του ρεπορτάζ που με αφορούσε, δεν ίσχυαν. Υπήρχαν κακές προθέσεις από αυτούς που του έδιναν το ρεπορτάζ».

Ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρθηκε και στην προσωπική ζωή του φίλου του, λέγοντας: «Ξέρω για τα προσωπικά του Λιάγκα αλλά δεν λέω τίποτα. Θα γράψω ένα βιβλίο όταν βγω στην σύνταξη, που θα αφορά όλη την τηλεοπτική πραγματικότητα, και πολλοί θα χάσουν τον ύπνο τους».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share