Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2024

Τα «πήρε» στο κρανίο η Γουλιώτη με τον Παπακαλιάτη: «Δεν μου έκανε όλες τις χάρες , ήθελα να τα σπάσω όλα εκεί μέσα» (video)

Χαμός έγινε

23 Ιουνίου 2024 17:15
Τα «πήρε» στο κρανίο η Γουλιώτη με τον Παπακαλιάτη: «Δεν μου έκανε όλες τις χάρες , ήθελα να τα σπάσω όλα εκεί μέσα» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Καλεσμένη στην εκπομπή, Καλύτερα δε γίνεται, βρέθηκε η Στεφανία Γουλιώτη, η οποία αναφέρθηκε στο Maestro, σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί αλλά και στην παράσταση, Ηρακλής Μαινόμενος, που πρωταγωνιστεί. Δεν παρέλειψε να σχολιάσει τη σχέση της με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη της σειράς, Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

Με την ευκαιρία δείτε: Η σπάνια εξομολόγηση της Στεφανίας Γουλιώτη: «Έβλεπα τον πατέρα μου να γίνεται ένα τίποτα»

Οι δηλώσεις της Στεφανίας Γουλιώτη

«Ψυχραιμία θέλει. Ξυπνάς το πρωί και λες “σε ποιο πρότζεκτ είμαι τώρα;”. Είναι λίγο αποσυντονιστικό αλλά έχει αποκτηθεί με τα χρόνια να συντονίζομαι.

Έπαιζα θέατρο από πολύ μικρή. Κάποια στιγμή σταμάτησα για να δώσω πανελλήνιες. Αλλά ήμουν τυχερή από πολύ μικρή να παίζω σε ρόλους, δύσκολους. Στον θίασο του σχολείου αλλά και κατευθείαν σε μεγάλα πράγματα. Κάποια στιγμή το 2007 έκανα την Ηλέκτρα που ήταν το πρώτο μου μεγάλο βήμα στην Επίδαυρο. Έλεγα σε κάτι φίλους μου ότι έχω πολύ άγχος, πώς θα τα καταφέρω. Είχε τρομερές απαιτήσεις και ένας φίλους μου μού λέει “Το έχεις ξανακάνει!”. Και λέω “Ρε φίλε, όντως το έχω ξανακάνει στα 16 μου”. Με βοήθησε να σταθώ στα πόδια μου ότι υπήρχε η παιδεία αυτή».

«Φώναξαν το 100»

«Νιώθεις εκείνη τη στιγμή γιατί στο γύρισμα είναι one take, δεν μπορώ να κάνω πολλή πρόβα τη γέννα στον δρόμο. Νιώθεις έναν εγκλωβισμό του επείγοντος. Θα αδικήσω όλες τις γυναίκες που έχουν περάσει τον πόνο αν δεν είμαι 100% εκεί. Ήταν ένα 8ωρο γύρισμα. Μας άκουγαν που φώναζα και φώναξαν το “100”. Είχε πλάκα! Θυμάμαι να τελειώνω το γύρισμα χωρίς φωνή. Δεν έχει ξανασυμβεί να κλείσει έτσι η φωνή.

Δεν έχεις χρόνο στο γύρισμα. Νιώθεις ότι πρέπει να ειπωθούν όλα. Η σκηνή του πατέρα, είχα την τύχη να γράψει ο Χριστόφορος ωραία πράγματα για μένα. Ο Χριστόφορος γράφει για τους ηθοποιούς. Δεν παίρνω στα χέρια μου ένα ψυχρό σενάριο, έχουμε συζητήσει πριν. Βρήκα πολλά κοινά στοιχεία. Όταν ερχόμαστε αντιμέτωποι με τα θέματά μας, εκεί αν δεν ξετυλίξεις κάτι προσωπικό θα μείνει μια στείρα απομίμησης. Βγάζεις τον θυμό σου εκείνη την ώρα. Δεν μου έκανε όλες τις χάρες ο Χριστόφορος, ήθελα να τα σπάσω όλα εκεί μέσα. Είναι θέμα ιδιοσυγκρασίας δικής μου. Ενέργεια που δεν έφτανε με τα λόγια! Η Αλεξάνδρα είναι εγκλωβισμένη στα πρέπει και φτάνει σε ένα σημείο να πάει στην ψυχοθεραπεία και να ανοίγει τα θέματά της.

Θεωρώ ότι η μονογαμία είναι απαραίτητη να δουλέψει μια σχέση. Η παραδοχή είναι ωραίο πράγμα! Πληγώνει λιγότερο από το να κρατάς σε σύμβαση κάτι και μέσα σου να βράζεις. Έχω κάνει άπειρα πράγματα στη ζωή μου επειδή “έπρεπε”. Χρειάζεται η ψυχοθεραπεία για να ανοίξεις! Στις οικογένειές μας παίρνουμε ρόλους συνήθως. Μπορεί να πάρεις τον ρόλο του θύματος για να πάρεις την προσοχή από τους άλλους. Δεν είναι καλό να βλέπεις τι στερείσαι βρε αδερφέ; Δεν θα ήθελα να παίρνουμε τους εαυτούς μας σοβαρά. Αρχίζει η ίδια η ζωή ότι δεν είναι σοβαρά τα πράγματα. Πάτα πιο ελαφρά και εκεί σου στοιχίζουν.

Το Netflix το πήρα χαλαρά, δεν άλλαξε τίποτα στη ζωή μου. Ήταν μερικά μηνύματα που έλεγαν “γιατί την κρατάμε στο σήριαλ;”».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share