Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2024

Όλο το Ίντερνετ βουρκώνει με τη Μιμή Ντενίση: «Είμαι ευγνώμων που απέκτησα...» (photo)

Οι ευχές για τα γενέθλια της κόρης της

24 Ιουνίου 2024 19:40
Όλο το Ίντερνετ βουρκώνει με τη Μιμή Ντενίση: «Είμαι ευγνώμων που απέκτησα...» (photo)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

H Μιμή Ντενίση πέρα από μια καταξιωμένη ηθοποιός είναι και μια πολύ περήφανη μανούλα!

Ποτέ δεν έκρυψε την αδυναμία στην κόρη της και δεν έχανε ευκαιρία να την εκφράσει δημόσια.

Δείτε επίσης: Έμεινε μισή η Μαριτίνα Ντενίση: Πόζαρε με μαγιό μετά την απώλεια κιλών και είναι άλλος άνθρωπος (photo)

Με αφορμή τα γενέθλια της κόρης της, η γνωστή ηθοποιός – παραγωγός μοιράστηκε μια φωτογραφία της Μαριτίνας, την οποία συνόδευσε με την πιο τρυφερή λεζάντα γεμάτη ευχές για την ξεχωριστή αυτή ημέρα.

«Χρόνια πολλά στην Μαριτινα μου !!Στον θησαυρό και την χαρά της ζωής μου. Έχω ζήσει μεγάλες επιτυχίες και εντονες στιγμες ευτυχίας κ είμαι ευγνώμων για όλα τα καλά που μου έχει χαρίσει η ζωή.

Αλλά πάνω από όλα είμαι ευγνώμων που απέκτησα ένα τόσο καλό παιδί !! Είμαι περήφανη γι αυτήν κ παρακολουθώ κάθε βήμα της με θαυμασμό καθώς αγωνίζεται για να προοδεύσει σε κάθε τομέα. Να σε χαιρόμαστε κοριτσάκι μου», έγραψε η Μιμή Ντενίση για τα γενέθλια της κόρης της.

Όταν η Μιμή Ντενίση είχε μιλήσει για την υιοθεσία της κόρης της

Η Μιμή Ντενίση είχε μιλήσει με θαυμαστή ειλικρίνεια για την υιοθεσία της Μαριτίνας, για την οποία της είχε μιλήσει ανοιχτά από τότε που ήταν μικρό παιδί: «Τη Μαριτίνα την ενημέρωσα για την πραγματικότητά της όταν ήταν 2 ετών. Θεωρώ ότι πρέπει να λέμε την αλήθεια για όλα τα πράγματα».

Στην ίδια συνέντευξη είχε μιλήσει και για τις δυσκολίες λόγω και της δικής της δουλειάς για την ανατροφή της Μαριτίνας: «Δεν είναι εύκολο να μεγαλώνει μόνη της μία γυναίκα ένα παιδί, γιατί πρέπει να κρατάς δύο ρόλους. Ακόμη και τώρα που η Μαριτίνα είναι σε αυτή την ηλικία μου λέει πως έχει ανάγκη να είμαι περισσότερο μαμά, γιατί είμαι πολύ «μπαμπάς». Και συμπλήρωσε πως μετάνιωσε που δεν απέκτησε πολλά παιδιά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share