Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2024

Όταν τα έφτιαξαν η Αντωνά ήταν μόνο 10 ετών: Η ξανθιά καλλονή που έκανε μεγάλη σχέση ο Γιώργος Λιάγκας πριν καν γνωρίσει τη Σκορδά (photos)

Ήταν μαζί για πέντε χρόνια αλλά δεν προχώρησαν στο επόμενο «βήμα»

25 Ιουνίου 2024 11:37
Όταν τα έφτιαξαν η Αντωνά ήταν μόνο 10 ετών: Η ξανθιά καλλονή που έκανε μεγάλη σχέση ο Γιώργος Λιάγκας πριν καν γνωρίσει τη Σκορδά (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Γιώργος Λιάγκας είναι ερωτευμένος ξανά στη ζωή του, έχοντας δεσμό αυτή την περίοδο με τη Μαρία Αντωνά, με τους δύο να μην κρύβουν τη σχέση τους και να δείχνουν να περνούν πολύ όμορφα, όπως έγινε στην τελευταία περίπτωση στον Πόρο.

Ο παρουσιαστής, βέβαια, μας έχει απασχολήσει και στο παρελθόν για άλλες σχέσεις του, με κορυφαία εκείνη με την Φαίη Σκορδά, με την οποία παντρεύτηκε κι έκανε δύο παιδιά, όμως και νωρίτερα ο Λιάγκας είχε γίνει θέμα συζήτησης για μια σχέση, που είχε κρατήσει μια πενταετία με πανέμορφη ξανθιά.

Η πανέμορφη ξανθιά που είχε σχέση ο Λιάγκας από το 2000 έως το 2005

Ο λόγος για την Έλενα Γράβεζα. Ήταν μαζί από το 2000 έως το 2005 και ο δεσμός τους απασχόλησε πολύ τα ΜΜΕ και τα περιοδικά της εποχής.

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Έλενα Γράβεζα σε έξοδο

Όπως αναφέρει σχετικό δημοσίευμα του «Ciao», όλα ξεκίνησαν όταν η Έλενα πέρασε το κατώφλι του STAR ως καλεσμένη μεσημεριανής εκπομπής. Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής γοητεύτηκε από την εκρηκτική παρουσία της, την έντονη προσωπικότητα και το αστείρευτο χιούμορ της. Αυτό που τον «τράβηξε» όμως αμέσως και τον έκανε να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του ήταν η σέξι εμφάνισή της.

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Έλενα Γράβεζα

Ο φωτογραφικός φακός είχε απαθανατίσει το ζευγάρι να διασκεδάζει σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης, αλλά και να γευματίζει σε εστιατόριο.

Οι δυο τους ήταν αχώριστοι και δεν έκρυβαν τον έρωτά τους, ενώ η μία δημόσια εμφάνισή τους διαδεχόταν την άλλη. Μετά τον χωρισμό τους, καθένας τράβηξε χωριστούς δρόμους, επιλέγοντας και οι δύο την οικογένεια.

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Έλενα Γράβεζα στο γήπεδο

Η Έλενα Γραβέζα έχει αφήσει τον χώρο της showbiz κι έχει αφοσιωθεί στον άνδρα της, Παναγιώτη Δαουλάρη, και στα παιδιά της. Εκτός από τα δύο αγόρια της, το καλοκαίρι του 2017 απέκτησε και δίδυμα κοριτσάκια!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share