Σάββατο, 29 Ιουνίου 2024

Το έκανε πρώτη φορά γνωστό η Κατιάνα Μπαλανίκα για τον Γιώργο Μαρίνο: «Μου είχε πει...» (video)

«Θύμωσε πολύ όταν...»

25 Ιουνίου 2024 13:16
Το έκανε πρώτη φορά γνωστό η Κατιάνα Μπαλανίκα για τον Γιώργο Μαρίνο: «Μου είχε πει...» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της έδωσε η Κατιάνα Μπαλανίκα, κάνοντας αναδρομή στην επαγγελματική αλλά και προσωπική της πορεία.

Στην αρχή της συνέντευξης, η Κατιάνα Μπαλανίκα είπε: «Μέχρι και σήμερα ο κόσμος με σταματάει στον δρόμο και μου λέει για το "Dolce Vita". Υπήρξε ένα διάστημα μεγάλο που η Άννα Παναγιωτοπούλου δεν ήταν καλά και αυτό ήταν στενάχωρο. Η σχέση που είχαμε με την Άννα υπήρχε και στο "Dolce Vita". Η "Σάσα" αγαπήθηκε γιατί έλεγε πράγματα που δε θα τολμούσαν να πουν κάποιες γυναίκες».

Ακόμα, η ηθοποιός εξήγησε: «Η ατάκα με την οικοδομή είχε βγει από κάποιον φίλο μου. Την περίοδο εκείνη απέφευγα το φλερτ. Καταρχήν, φορούσα περούκα και στον δρόμο κυκλοφορούσα με το μαλλί μου, το οποίο ήταν μαύρο μέχρι την πλάτη».

Σε ερώτηση για τον Αλέξανδρο Ρήγα, απάντησε: «Η σχέση μου με τον Αλέξανδρο Ρήγα τελείωσε πολύ μετά το φινάλε του "Dolce Vita". Το delete στον Αλέξανδρο Ρήγα δε νομίζω να το πάρω πίσω. Όταν πιστεύω ότι μπορεί να πονέσω ξανά, τότε δε θέλω».

«Έπρεπε να σταθώ στον Στηβ Κακέτση»

Αναφερόμενη στον Στηβ Κακέτση, εξομολογήθηκε: «Στο μυαλό μου είναι σαν να μην έχει "φύγει" ο Στηβ, σαν κάπου να βρίσκεται. Είχε πέσει σε κατάθλιψη εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων. Δεν ήταν πια ο Στηβ που ήταν παλαιότερα. Αλλά είχε και προβλήματα υγείας.

Δείτε επίσης: Έκλεψε την παράσταση στο «The Secret Song» η Κατιάνα Μπαλανίκα: Η ηλικία, η καταγωγή και οι δυο επώνυμοι άντρες που «σημάδεψαν» την ζωή της για πάντα

Από τα μάτια του μόνο καταλάβαινες τι γινόταν. Έπρεπε να σταθώ στον Στηβ, γιατί ο γιος μου δεν μπορούσε να είναι εδώ. Έπρεπε να είμαι. Εγώ έπρεπε να το αναλάβω αυτό, απ’ όλες τις απόψεις!».

«Θύμωσε πολύ όταν τον παντρεύτηκα»

Σχετικά με τον Γιώργο Μαρίνο, η Κατιάνα Μπαλανίκα εξήγησε: «Με τον Γιώργο Μαρίνο συναντηθήκαμε για πρώτη φορά όταν ήμουν στη σχολή. Μετά πέρασα την "σχολή" του Γιώργου, ξενυχτάγαμε για να τα καταφέρουμε, γιατί ήμουν ανεπίδεκτη μαθήσεως. Μου είχε πει να πάψω να είμαι τσολιάς και να γίνω γυναίκα. Υπήρχε ένας έρωτας και μια κτητικότητα μεγάλη από τον Γιώργο Μαρίνο. Θύμωσε πολύ όταν τον παντρεύτηκα. Μετά ήμασταν ξανά μαζί, δουλέψαμε ξανά».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share