Σάββατο, 29 Ιουνίου 2024

Πάτησε το «πόδι» της στην Ελλάδα η Εύα Καϊλή: Η αποκάλυψη «βόμβα» για τη σχέση με τον Φραντσέσκο Τζιόρτζι (video)

Σπάνια εμφάνιση μπροστά στην κάμερα

25 Ιουνίου 2024 14:26
Πάτησε το «πόδι» της στην Ελλάδα η Εύα Καϊλή: Η αποκάλυψη «βόμβα» για τη σχέση με τον Φραντσέσκο Τζιόρτζι (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η κάμερα του «Πρωινού» και ο Γρηγόρης Μπάκας εντόπισε την Εύα Καϊλή στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», σε μια σπάνια εμφάνιση στη χώρα μας.

Η πρώην Ευρωβουλευτής δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση και ευχαρίστησε ευγενικά τον δημοσιογράφο.

Μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος, ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε ότι «είναι με τον άντρα της κανονικά, δεν έχουν χωρίσει. Μένουν στην Ιταλία, δε μένουν στις Βρυξέλλες αφού η κα Καϊλή δεν είναι ευρωβουλευτής. Δεν ξέρω αν ο Τζιόρτζι ασχολείται ακόμα με το Ευρωκοινοβούλιο».

Όπως σημείωσε ο Τάσος Τεργιάκης, η Εύα Καϊλή με την οικογένειά της θα έρθουν για καλοκαιρινές διακοπές στην Ελλάδα ενώ δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να εγκατασταθούν στη χώρα μας μόνιμα.

H διαφωνία Λιάγκα και Καλλύβα

Ο παρουσιαστής ξεκαθάρισε πως δεν είναι η εξωτερική εμφάνιση αυτή που κρατά τη σχέση ενός ζευγαριού ζωντανή, αλλά άλλα πράγματα και πως είναι υποτιμητικό να κάνουμε τέτοιες αναφορές για τους ίδιους τους συντρόφους. «

Και η Εύα Καϊλή μια καλλονή είναι. Είναι ένα όμορφο ζευγάρι», απάντησε τότε η Καλλύβα, συμπληρώνοντας πως είναι η άποψή της και μπορεί να την εκφράζει.

Ο Γιώργος Λιάγκας, με τη σειρά του έκανε και το προσωπικό του σχόλιο: «Κι εγώ με επιχειρήματα στην καταρρίπτω», της είπε ο Λιάγκας, συμπληρώνοντας: «Αν ήταν έτσι, καλλονοί και καλλονές δεν θα χώριζαν ποτέ».

Για να καταλήξει: «Κι όμως, και οι καλλονοί χωρίζουν κάποια στιγμή… Είναι η μοίρα μας!», κάνοντας όλο το πλατό να λυθεί στα γέλια!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share