Σάββατο, 29 Ιουνίου 2024

Απάντησε δημόσια για την νέα της σχέση η Κατερίνα Καινούργιου: «Πρόσεχε τι λες...»

Η παρουσιάστρια το είπε... με τρόπο

25 Ιουνίου 2024 14:58
Απάντησε δημόσια για την νέα της σχέση η Κατερίνα Καινούργιου: «Πρόσεχε τι λες...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κατερίνα Καινούργιου συνηθίζει να αναφέρεται στην προσωπική της ζωή και το έκανε σήμερα (25/6) για ακόμη μια φορά, με αφορμή το νέο ταξίδι του Γιώργου Λιάγκα και της Μαρίας Αντωνά στον Πόρο.

Το ζευγάρι δεν έχει επιβεβαιώσει αλλά δεν έχει κρύψει κιόλας αυτό το όμορφο, που υπάρχει τον τελευταίο καιρό ανάμεσά τους. Η Κατερίνα Καινούργιου μάλιστα, στο σημείο αυτό σχολίασε πως δεν υπάρχει λόγος να κρύβει κανείς τα προσωπικά του.

Έτσι λοιπόν και η παρουσιάστρια θα ακολουθούσε την τακτική αυτή, αν είχε σύντροφο. Σε ερωτήσεις των συνεργατών της για τις φήμες, που τη θέλουν σε σχέση η ίδια απάντησε, πως δεν επιβεβαιώνει αλλά ούτε και διαψεύδει καμία φήμη.

Η απάντηση της Καινούργιου για τις φήμες περί νέας σχέσης

«Αχ, δεν μπορώ πια με αυτά, καλά κάνουν, γιατί να κρύβονται; Δηλαδή εγώ αν βρω σύντροφο πρέπει να πάω να κρυφτώ;», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Η Έλενα Πολυκάρπου της απάντησε: «Πρόσεχε τι λες...».

Από τη μεριά του ο Ανδρέας Καραγιάννης τόνισε: «Εγώ ξύπνησα το πρωί και είδα κάτι τίτλους, ότι είναι ερωτευμένη η Κατερίνα Καινούργιου».

«Και εγώ λοιπόν, δεν θα διαψεύσω, ούτε θα επιβεβαιώσω τίποτα, αυτό που κάνει και ο Λιάγκας. Αλλά η διαδικασία του να κρύβεσαι και να βγαίνεις και να λες ισχύει μπαμ...Όλα λάθος», έκλεισε λέγοντας η Κατερίνα Καινούργιου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share