Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2024

«Έκρηξη» αγάπης για τον Δημήτρη Σταρόβα: Παίζει κιθάρα πρώτη φορά μετά το εγκεφαλικό και άπαντες παραληρούν (video)

«Δεν ήθελα να κάνω το βίντεο αυτό για να μην με δείτε έτσι πώς δεν με έχετε συνηθίσει...»

25 Ιουνίου 2024 18:17
«Έκρηξη» αγάπης για τον Δημήτρη Σταρόβα: Παίζει κιθάρα πρώτη φορά μετά το εγκεφαλικό και άπαντες παραληρούν (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αυτά θέλουμε να βλέπουμε! Ο Δημήτρης Σταρόβας πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο μετά το εγκεφαλικό που υπέστη, δημοσιεύοντας ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό που παίζει κιθάρα πρώτη φορά μετά την περιπέτεια υγείας του.

Ο μουσικός συγκίνησε τους διαδικτυακούς του φίλους και τους celebrities, οι οποίοι έσπευσαν να τον «γεμίσουν» με μηνύματα αγάπης. «Έτσι και έτσι», σχολίασε στη λεζάντα ο Δημήτρης Σταρόβας, ο οποίος έπιασε για πρώτη φορά στα χέρια του την κιθάρα μετά το εγκεφαλικό.

Να σας θυμίσουμε ότι στο πρώτο βίντεο μετά την περιπέτεια υγείας του, είχε μιλήσει για όσα έζησε τους τελευταίους μήνες και ευχαρίστησε το κοινό του. «Δεν ήθελα να κάνω το βίντεο αυτό για να μην με δείτε έτσι πώς δεν με έχετε συνηθίσει. Αλλά σκέφτηκα ότι δεν πρέπει να κρυβόμαστε μέσα στη ζωή είναι όλα.

Θέλω να πάρετε πληροφορίες, από πρώτο χέρι ότι είμαι καλά. Κάθε μέρα βελτιώνομαι. Όλο και καλύτερα πάνε τα πράγματα. Θέλω να σας πω τόσα πολλά και να ευχαριστήσω πόσους ανθρώπους αλλά δεν γίνεται, θα μας πάρει δυο μέρες το βίντεο. Οπότε επιφυλάσσομαι».

Φεύγει από το νοσοκομείο και πάει σε κέντρο αποκατάστασης ο Δημήτρης Κόκοτας; «Είναι δύσκολα, στο χέρι των γιατρών να αποφασίσουν...»

Ο Δημήτρης Κόκοτας παλεύει με όλες του τις δυνάμεις να μείνει στη ζωή, με τις εξελίξεις για την υγεία του να έρχονται με το σταγονόμετρο, αφού η περίπτωσή του χρειάζεται μεγάλη προσοχή στη διαχείρισή της.

Η Ματίνα Παγώνη προχώρησε χθες (24/6) σε νεότερο ενημέρωση για την πορεία της υγείας του αγαπημένου τραγουδιστή, εξηγώντας πως τα πράγματα είναι δύσκολα και ότι χρειάζεται κι άλλο χρόνο για ανάρρωση, με την Τραϊάνα Ανανία πρόσφατα να συγκινεί με όσα ανέφερε.

«Σας το έχω πει, είναι δύσκολα τα πράγματα. Το έχω πει και από την αρχή. Υπάρχει μια σταθερότητα, όσον αφορά την κατάστασή του, την κλινική του εικόνα. Όμως, η πορεία είναι δύσκολη και χρειάζεται πάρα πολύς χρόνος. Υπάρχουν επιπλοκές, οι οποίες αντιμετωπίζονται από την αρχή. Θέλει τον χρόνο του και νομίζω ότι ο ίδιος ο οργανισμός είναι αυτός που πρέπει να αντιδράσει για να βελτιωθεί η κατάστασή του και να πάει όσο πιο γρήγορα γίνεται στο σπίτι του», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Η εξέλιξη της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα και η περίπτωση ενός κέντρου αποκατάστασης

Στη συνέχεια, πρόσθεσε πως καθημερινά του γίνονται εξετάσεις, ενώ ανέφερε πως εξ αρχής, υπήρχαν επιπλοκές. «Αυτό που έχει σημασία, είναι ότι καθημερινά γίνονται οι απεικονιστικές εξετάσεις, όσον αφορά την πορεία της γνώσης του εγκεφάλου. Οι επιπλοκές δεν έγιναν τώρα, υπήρχαν από την αρχή. Από την αρχή υπήρχαν αυτά τα προβλήματα και γι’ αυτό λέμε ότι θέλει χρόνο, ούτως ώστε σιγά σιγά να μπορούν να αποκατασταθούν. Από την αρχή, η κλινική του εικόνα ήταν αυτή, σιγά σιγά βέβαια βελτιώνεται», εξήγησε.

Επιπλέον, συμπλήρωσε: «Τα περιστατικά αυτά είναι βαριά και για αυτό σας είπα ότι χρειάζονται χρόνο. Πιστεύω να βοηθήσει ο οργανισμός του και σιγά σιγά να μπορέσει ο άνθρωπος να βελτιωθεί και να πάει σπίτι του».

Τέλος, τόνισε ότι χρειάζεται να παραμείνει στο νοσοκομείο για να παρακολουθείται από γιατρούς. «Προς το παρόν, χρειάζεται να παραμείνει στο νοσοκομείο, να παραμείνει στη ΜΑΦ και να παρακολουθείται από την συγκεκριμένη ομάδα των γιατρών. Αυτοί θα αποφασίσουν με την εξέλιξη της κλινικής του κατάστασης, αν αυτό θα διαρκέσει και πόσο μεγάλο διάστημα ακόμα θα πάρει. Πιστεύω ότι θέλει χρόνο, χρειάζεται βοήθεια, δεν μπορεί να πάει αυτή τη στιγμή σε Κέντρο Αποκατάστασης, εάν δεν γίνουν ακόμη κάποια πράγματα από την ιατρική ομάδα που παρακολουθείται», είπε κλείνοντας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share