Τρίτη, 02 Ιουλίου 2024

Δεν υπάρχει ελπίδα για την Κέιτ Μίντλετον: Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ της έδωσαν τη χαριστική βολή

Αποκαλύφθηκε η fail στρατηγική του Χάρι και της Μέγκαν σε βάρος του παλατιού

26 Ιουνίου 2024 09:45
Δεν υπάρχει ελπίδα για την Κέιτ Μίντλετον: Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ της έδωσαν τη χαριστική βολή
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Από τότε που ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έριξαν μάυρη πέτρα στη βασιλική οικογένεια και αποχώρησαν από τα ανώτερα βασιλικά τους καθήκοντα, φροντίζουν να απασχολούν την επικαιρότητα. Ενημερώνουν τακτικά το κοινό για τα προσωπικά ορόσημα και τα επιχειρηματικά τους εγχειρήματα, δημιουργώντας μπελάδες για τα Ανάκτορα, τα οποία δοκιμάζονται από τον καρκίνο της Κέιτ και του βασιλιά Καρόλου.

Με την ευκαιρία δείτε: «Βάλλεται» από παντού ο πρίγκιπας Χάρι: Ο βασιλιάς Κάρολος τον πιέζει πολύ για το πρόβλημα «Μέγκαν»

Αποκαλύφθηκε η fail στρατηγική του Χάρι και της Μέγκαν σε βάρος του παλατιού

Οι δυο τους, αν και διατηρούν τους τίτλους του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ δρουν εντελώς ανεξάρτητα και συχνά κάνουν ανακοινώσεις που έρχονται σε σύγκρουση με γεγονότα υψηλού προφίλ για τη βασιλική οικογένεια. Μάλιστα, μία ειδικός ισχυρίστηκε ότι οι δυο τους είναι "ολοένα και πιο άσχετοι" και αυτό είναι εμφανές.

Ανάστατο όλο το Μπάκιγχαμ

Η κορυφαία βασιλική εμπειρογνώμονας και πρώην ανταποκρίτρια του BBC Royal Jennie Bond, δήλωσε ότι ότι ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ εμφανίζονται "ολοένα και πιο άσχετοι", καθώς η βασιλική οικογένεια εστιάζει περισσότερο στην υποστήριξη όσων έχουν ανάγκη μέσα από ουσιαστικές χειρονομίες.

"Δεν μπορώ να φανταστώ ότι κάθονται και σκέφτονται να κάνουν ανακοινώσεις την ίδια μέρα με ένα σημαντικό βασιλικό γεγονός. Πιστεύουν ότι οι ανακοινώσεις τους είναι πιο σημαντικές από τις δράσεις του παλατιού;", αναρωτήθηκε η Bond.

"Είναι αλήθεια ότι υπήρξαν μερικές μάλλον περίεργες συμπτώσεις στο παρελθόν σχετικά με το χρονοδιάγραμμα κάποιων ανακοινώσεών τους. Αλλά νομίζω ότι οι ανακοινώσεις τους περνούν απαρατήρητες, αφού η βασιλική οικογένεια θα τραβάει την προσοχή κάθε φορά."

Το τελευταίο διάστημα, το ζευγάρι έκανε ανακοινώσεις που συνέπεσαν με σημαντικές μέρες για τη βασιλική οικογένεια, όπως αναφέρει το βρετανικό περιοδικό OK!.

Συγκεκριμένα, ανακοίνωσαν ένα νέο επαγγελματικό τους βήμα, την ίδια μέρα με το Trooping the Colour, που συνέπεσε με την πρώτη δημόσια εμφάνιση της Πριγκίπισσας της Ουαλίας μετά την ανακοίνωση για την μάχη της με τον καρκίνο.

Επιπλέον, η πολυτελής μάρκα lifestyle της Μέγκαν, American Riveria Orchard, ανακοινώθηκε λίγο πριν από την ομιλία του πρίγκιπα Ουίλιαμ σε τελετή απονομής βραβείων προς τιμήν της μητέρας του. Και σχεδόν ταυτόχρονα με την ανακοίνωση της Κέιτ ότι πάσχει από καρκίνο.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share