Σάββατο, 29 Ιουνίου 2024

Η ωραιότερη ξανθομαλλούσα: Η Κλέλια Ανδριολάτου, με βαθύ ντεκολτέ, αναβάζει επικίνδυνα τη θερμοκρασία (photos)

Ξέρει πως να μαγνητίζει όλα τα βλέμματα

26 Ιουνίου 2024 11:27
Η ωραιότερη ξανθομαλλούσα: Η Κλέλια Ανδριολάτου, με βαθύ ντεκολτέ, αναβάζει επικίνδυνα τη θερμοκρασία (photos)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Κλέλια Ανδριολάτου, η νεαρή «μούσα» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη ξέρει πως να μαγνητίζει όλα τα βλέμματα και να στρέφει όλη την προσοχή πάνω της.

Έτσι έγινε και στον θερινό κινηματογράφο Σινέ Κάρμεν στον οποίο παρευρέθηκε το βράδυ της Τρίτης 25/6 η Κλέλια Εκεί πραγματοποιήθηκε η επίσημη προβολή ταινίας "Ο Τελευταίος Ταξιτζής" του Στέργιου Πάσχου.

Με την ευκαιρία δείτε: Oπτασία: H Κλέλια Ανδριολάτου ποζάρει με μπικίνι σε τέλειες αναλογίες και είναι το όνειρο των αντρών

Στο ψυχολογικό θρίλερ πρωταγωνιστούν οι Κώστας Κορωναίος, Κλέλια Ανδριολάτου, Μαρίσσα Tριανταφυλλίδου και Εκτορας Λιάτσος, ενώ τη μουσική υπογράφει ο Αλέξανδρος Βούλγαρης (The Boy). Η ταινία έκανε την αθηναϊκή της πρεμιέρα στο θερινό κινηματογράφο "Κάρμεν" την Τρίτη (25/6) στις 20:30, παρουσία των συντελεστών που συνομίλησαν με το κοινό.

Το υπέροχο boho crochet φόρεμα με το βαθύ ντεκολτέ και τα ατημέλητα μαλλιά της

Η Ανδριολάτου η οποία πρωταγωνιστεί στην ταινία, επέλεξε για το ζεστό αυτό καλοκαιρινό βράδυ ένα crochet boho φόρεμα σε γήινους τόνους το οποίο είχε μακριά μανίκια.

Το φόρεμα έχει την υπογραφή της Ελληνίδας σχεδιάστριας Vassia Kostara. Συνδύασε το φόρεμα με χρυσά αξεσουάρ και είχε τα μαλλιά της ανάλαφρα και ιδανικά χτενισμένα για το καλοκαίρι.

Η Κλέλια Ανδριολάτου, με βαθύ ντεκολτέ, αναβάζει επικίνδυνα τη θερμοκρασία (photos)

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share