Σάββατο, 29 Ιουνίου 2024

Εκείνος 41 κι εκείνη...: Τόσα χρόνια «ρίχνει» η Ρούλα Ρέβη στον Αποστόλη Τότσικα, «Την έχει ζήσει τη ζωή»

Είναι παντρεμένοι 10 χρόνια και έχουν αποκτήσει δίδυμα

26 Ιουνίου 2024 11:48
Εκείνος 41 κι εκείνη...: Τόσα χρόνια «ρίχνει» η Ρούλα Ρέβη στον Αποστόλη Τότσικα, «Την έχει ζήσει τη ζωή»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Με τα πιο τρυφερά λόγια μιλά συνεχώς στις συνεντεύξεις του ο Αποστόλης Τότσικας για τη σύζυγό του και μητέρα των παιδιών του, Ρούλα Ρέβη.

Ο ηθοποιός έχει αναφερθεί στη σχέση του με τη γνωστή φωτογράφο, στις δυσκολίες που αντιμετώπισαν στην προσπάθειά τους να γίνουν γονείς αλλά και για τα δύο παιδιά τους.

Ρούλα Ρέβη και Αποστόλης Τότσικας

«Δεν ξέρω πώς θα ήταν η ζωή μου αν δεν υπήρχε η Ρούλα σε αυτή, αλλά σίγουρα με έχει βοηθήσει πάρα πολύ σε όλους τους τομείς, και στη ζωή μου και στη δουλειά μου. Είναι ένας άνθρωπος που έχει ζήσει τη ζωή από πολύ μικρή έξω από το σπίτι, οπότε μάθαινε μέσα από τη ζωή. Εγώ ήμουν σε ένα πιο safe περιβάλλον και ήρθε και μου είπε ότι η ζωή είναι έτσι, την αλήθεια, δε λουφάρουμε εδώ πέρα», είπε αρχικά ο Αποστόλης Τσότσικας.

Ρούλα Ρέβη και Αποστόλης Τότσικας

Η διαφορά ηλικίας του Αποστόλη Τότσικα και της Ρούλας Ρέβη

Το ζευγάρι έχει 9 χρόνια διαφορά ηλικίας όπως είχε αποκαλύψει ο ηθοποιός σε παλαιότερη συνέντευξή του. «Έχουμε 8 χρόνια σχέση και 9 χρόνια διαφορά ηλικίας με τη Ρούλα», είχε πει χαρακτηριστικά. Σήμερα, ο Αποστόλης Τότσικας είναι 41 ετών και η Ρούλα Ρέβη 50 ετών.

Δείτε επίσης: Αυτός 48, αυτή...: Η μεγάλη διαφορά ηλικίας του Γιάννη Μαρακάκη με την καλλονή σύζυγό του, Νίκη Θωμοπούλου

Ρούλα Ρέβη και Αποστόλης Τότσικας

«Το bullying για τη διαφορά της ηλικίας μου με τον Αποστόλη υπάρχει ακόμη και χθες έλαβα ένα τέτοιο μήνυμα. Ότι και να λες κατά του bullying ή υπέρ της αγάπης, όταν υπάρχει μέσα σου αυτό το “χτικιό”, η κακία σου θα βγει. Μου έτυχε να ακούσω γυναίκα, επώνυμη δημοσιογράφο να με κράζει δίπλα μου και της έκανα νόημα ότι την άκουσα. Όταν ο Αποστόλης βρέθηκε καλεσμένος στον Αρναούτογλου και ρωτήθηκε για τη διαφορά ηλικίας μας, δε μου άρεσε», είχε δηλώσει η Ρούλα Ρέβη για τον ηλικιακό ρατσισμό που δέχεται με τον σύζυγό της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share