Σάββατο, 29 Ιουνίου 2024

Ραγδαίες εξελίξεις για τον Δημήτρη Κόκοτα, ξαφνικό τέλος στα σενάρια για τον τραγουδιστή: «Μέχρι εδώ, σταματάμε!»

Η πραγματικότητα για την κατάσταση της υγείας του

26 Ιουνίου 2024 12:45
Ραγδαίες εξελίξεις για τον Δημήτρη Κόκοτα, ξαφνικό τέλος στα σενάρια για τον τραγουδιστή: «Μέχρι εδώ, σταματάμε!»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Αίσθηση προκάλεσε μια φράση που ειπώθηκε στον αέρα της εκπομπής «Πάμε Δανάη», το πρωί της Τετάρτης (26/6), σχετικά με την κατάσταση του Δημήτρη Κόκοτα.

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, βγήκε σε ζωντανή σύνδεση στην πρωινή εκπομπή του Mega, ώστε να μιλήσει για την πορεία και την εξέλιξη της κατάστασης υγείας του Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος βρίσκεται στο νοσοκομείο για περίπου τρεις μήνες μετά το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη.

Διαβάστε επίσης: Η πλήρης αλήθεια για την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα αποκαλύφθηκε και δεν είναι ευχάριστη: «Είναι δύσκολα τα πράγματα, έχει επιπλοκές - Μπορεί όπως και ο Σουμάχερ να...»

Η ίδια, λοιπόν, εξήγησε πως παραμένει σταθερός το τελευταίο διάστημα και επιμένει πως χρειάζεται ακόμα πολύς χρόνος. Όταν ξεκίνησαν να τη ρωτούν για το κατά πόσο ανταποκρίνεται στα διάφορα ερεθίσματα και την επικοινωνία του, εκείνη αντέδρασε και ζήτησε να μείνει ως έχει η συζήτηση.

Η αντίδραση της Ματίνας Παγώνη σε ερώτηση για τον Δημήτρη Κόκοτα

«Η ιστορία είναι ότι παραμένει σταθερή η κατάστασή του, δε λέμε κάτι νεότερο. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι παρακολουθείται από την ομάδα των γιατρών του, όπως ήταν από την πρώτη στιγμή, και γίνονται εξετάσεις, απεικονιστικός έλεγχος κλπ, για να δούνε την πορεία. Θέλει μεγάλο χρονικό διάστημα ακόμα. Είχε πάντα και τις επιπλοκές του από την αρχή αυτή η ιστορία, το είχαμε ξαναπεί άλλωστε. Σιγά σιγά.

Χρειάζεται χρόνος, θα παραμείνει εκεί. Δεν υπάρχουν επιπλοκές προγράμματος. Είναι επιπλοκές νόσου, εξαρτάται κάθε φορά από τον οργανισμό και την εξέλιξη του κάθε ασθενούς. Γι' αυτό εμείς οι γιατροί, λέμε ότι ο κάθε άρρωστος είναι ξεχωριστός. Ο κάθε οργανισμός είναι ξεχωριστός. Σημασία έχει ότι ο άνθρωπος το πολεμάει, οι δικοί του άνθρωποι είναι κοντά και η ιατρική ομάδα. Θέλει χρόνο. Ο Δημήτρης Κόκοτας αντιδρά στα επώδυνα ερεθίσματα», είπε αρχικά.

Τότε, η Δέσποινα Καμπούρη τη ρώτησε: «Αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει γύρω του; Επικοινωνεί με τη σύζυγό του;», με τη Ματίνα Παγώνη να απαντά: «Μέχρι εδώ, σταματάμε. Σας καταλαβαίνω ότι κι εσείς ενδιαφέρεστε, είναι ένας άνθρωπος που τον αγαπάει πάρα πολύ ο κόσμος, όμως υπάρχουν μερικά πράγματα που είναι προσωπικά δεδομένα και δεν μπορούμε από την τηλεόραση να πούμε ακριβώς τι συμβαίνει».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share