Σάββατο, 29 Ιουνίου 2024

Τα χαμόγελα ήρθαν στο σπίτι του Δημήτρη Σταρόβα: «Ξαφνικά το πρωί κι εντελώς θεαματικά...»

Τα νεότερα για την κατάσταση του καλλιτέχνη

26 Ιουνίου 2024 13:40
Τα χαμόγελα ήρθαν στο σπίτι του Δημήτρη Σταρόβα: «Ξαφνικά το πρωί κι εντελώς θεαματικά...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Δημήτρης Σταρόβας πέρασε πρόσφατα μια μεγάλη περιπέτεια με την υγεία του, με τον ίδιο να συγκινεί στα social media, ανεβάζοντας βίντεο όπου παίζει κιθάρα, μοιραζόμενος τις πρώτες του στιγμές, μετά την επιστροφή στο σπίτι του, καθώς και τη βελτίωση στην υγεία του.

Με αφορμή αυτό, λοιπόν, η σύντροφός του, Άννα Σταθάκη, μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1, Πρωινό, την Τετάρτη 26 Ιουνίου, προχωρώντας σε περισσότερες λεπτομέρειες για την κατάστασή του, εκφράζοντας τα συναισθήματά της για την εξέλιξή του.

Η τωρινή κατάσταση του Δημήτρη Σταρόβα και το μήνυμά του

«Βελτιώθηκε θεαματικά το παίξιμο της κιθάρας ξαφνικά χθες το πρωί. Χάρηκε πολύ με αυτό! Η βελτίωση του λόγου είναι πιο πίσω σε ρυθμό, αλλά προχωράει καλά. Είναι αγωνιστής! Θέλει να επανέλθει», είπε χαρακτηριστικά.

Πριν από λίγες ημέρες είχε ανεβάσει και το παρακάτω βίντεο όπου μιλούσε ανοιχτά για όσα πέρασε. «Ένας μήνας έχει περάσει από την περιπέτειά μου. Δεν ήθελα να κάνω το βίντεο αυτό για να μην με δείτε έτσι όπως δεν με έχετε συνηθίσει. Αλλά σκέφτηκα ότι δεν πρέπει να κρυβόμαστε. Μέσα στη ζωή είναι όλα», δήλωσε αρχικά ο Δημήτρης Σταρόβας.

«Θέλω να πάρετε πληροφορίες, από πρώτο χέρι, ότι είμαι καλά. Κάθε μέρα βελτιώνομαι. Όλο και καλύτερα πάνε τα πράγματα. Θέλω να σας πω τόσα πολλά και να ευχαριστήσω τόσους ανθρώπους αλλά δεν γίνεται, θα μας πάρει δυο μέρες το βίντεο. Οπότε επιφυλάσσομαι για αργότερα», συνέχισε με το χαρακτηριστικό του χιούμορ ο Δημήτρης Σταρόβας

«Προς στιγμήν θέλω να ευχαριστήσω την Αννούλα μου κι όλους εσάς για την αγάπη που μου δείξατε όλη αυτή την περίοδο και συνεχίζετε ακόμη. Θα τα πούμε σύντομα, σας φιλώ και ευχαριστώ», κατέληξε ο Δημήτρης Σταρόβας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share