Σάββατο, 29 Ιουνίου 2024

64 χρόνια μετά και όλοι πρόσεξαν 1 πράγμα: Η Μάρω Κοντού νυφούλα στον πρώτο της γάμο το 1960

Σπάνιο ντοκουμέντο

26 Ιουνίου 2024 14:45
64 χρόνια μετά και όλοι πρόσεξαν 1 πράγμα: Η Μάρω Κοντού νυφούλα στον πρώτο της γάμο το 1960
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

H Μάρω Κοντού, η σπουδαία ηθοποιός που μεσουράνησε δίπλα σε λαμπρά ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου, όπως ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, συνεχίζει να υπηρετεί το ελληνικό θέατρο και τον κινηματογράφο, κάτι που κάνει αγόγγυστα πάνω από 60 χρόνια.

Με την ευκαιρία δείτε: Ποιος τη χάρη σου Ρούλα Ρέβη: Ο Αποστόλης Τότσικας με αυτό που έκανε θα την «κουβαλάει» πάνω του τώρα και για πάντα (photo)

Η Μάρω Κοντού νυφούλα στον πρώτο της γάμο το 1960

Μέχρι σήμερα, έχει πρωταγωνιστήσει σε περισσότερες από 60 ταινίες και σε 90 και πλέον θεατρικά έργα. Ο πλέον διάσημος ρόλος της, ήταν στη διαχρονική ταινία του ίδιου "Η δε Γυνή να Φοβείται τον Άνδρα" το 1965, στην οποία μαζί με τον Γιώργο Κωνσταντίνου υποδύθηκαν το ζεύγος Κοκοβίκου, ένα από τα πλέον διάσημα ζευγάρια του ελληνικού κινηματογράφου. Εποχή άφησαν και οι 13 ταινίες της με συμπρωταγωνιστή τον Λάμπρο Κωνσταντάρα.

Στην προσωπική της ζωή η Μάρω Κοντού έκανε δύο γάμους. Ο πρώτος ήταν με τον διευθυντή φωτογραφίας, Αριστείδη Καρύδη Φουκς και ο δεύτερος με τον διαφημιστή Γιώργο Δόξα, γιο του λογοτέχνη και ποιητή Τάκη Δόξα.

Μια φωτογραφία από τον πρώτο της γάμο της είδαμε στο "Elenas Diary Βlog" στο Instagram. Η Μάρω Κοντού ντυμένη νύφη βρίσκεται στην εκκλησία μαζί με τον αγαπημένο της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share