Σάββατο, 29 Ιουνίου 2024

«Ξεγύμνωμα» Κωνσταντίνου Βασάλου: «Η φήμη ότι είμαι ζευγάρι με τον Fipster είναι…»

«Δεν είμαι κομπλεξικός...»

26 Ιουνίου 2024 18:50
«Ξεγύμνωμα» Κωνσταντίνου Βασάλου: «Η φήμη ότι είμαι ζευγάρι με τον Fipster είναι…»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος μίλησε στα backstage των Mad VMΑ κι αναφέρθηκε στην πιο περίεργη φήμη που έχει κυκλοφορήσει για εκείνον.

Ο πρώην παίκτης του Survivor έκανε δηλώσεις και απόσπασμά τους προβλήθηκε στο κανάλι του Mad. Αρχικά, αναφέρθηκε στα unfollow στο Instagram, λέγοντας πως είναι κάτι που αποφεύγει να κάνει.

«Δεν κάνω mute, δεν είμαι κομπλεξικός. Ούτε μπλοκ κάνω, ούτε unfollow. Ό,τι είναι, το λύνω από κοντά. Αν με κάνεις unfollow, θα σε κάνω κι εγώ. Να σε κάνω από μόνος μου όμως, γιατί στράβωσα με κάτι που είπες, όχι δεν θα το κάνω», είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για την πιο σέξι παρουσία που είδε στα Mad VMA, o Κωνσταντίνος Βασάλος δήλωσε: «Η πιο σέξι στα αποψινά βραβεία είναι η Σταματίνα Τσιμτσιλή».

Τέλος, απάντησε ποια ήταν η πιο περίεργη φήμη που έχει γραφτεί για εκείνον. «Η πιο παράξενη φήμη που έχει ακουστεί είναι ότι είμαι ζευγάρι με τον Fipster», είπε κλείνοντας.

Ανακοίνωσε τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή της η Μαρία Σολωμού: «Αλήθεια δεν το χώνεψα ποτέ...»

Η Μαρία Σολωμού έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram με την ηθοποιό να συγκινεί τόσο με το μακροσκελές κείμενο, που έγραψε αλλά και μέσα από το βίντεο που δημοσίευσε.

Όπως βλέπουμε, η ηθοποιός βρίσκεται μέσα σε άδειο σπίτι με κούτες με την ίδια να δείχνει μερικά - άσχετα μεταξύ τους - αντικείμενα. Φαίνεται ωστόσο, πως τα συγκεκριμένα αντικείμενα έχουν μεγάλη συναισθηματική αξία για τη Μαρία Σολωμού.

Μετά από 17 χρόνια η ηθοποιός αναγκάζεται να αποχωριστεί για πάντα το σπίτι, όπου έμενε στο Χαλάνδρι. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια η Μαρία Σολωμού ζει στον Λυκαβηττό χωρίς όμως να έχει ξενοικιάσει το πρώτο σπίτι της.

Δείτε επίσης: Μίλησε ανοιχτά ο Μάριος Αθανασίου για το διαζύγιο από τη Μαρία Σολωμού: «Μεγαλώνουμε μαζί το παιδί, αλλά δεν έχω τη δικαιοδοσία να...»

Για λόγους που δεν αναφέρθηκαν, η ηθοποιός πρέπει πια να αδειάσει οριστικά το σπίτι στο Χαλάνδρι με το οποίο τη συνδέουν πολύ δυνατές αναμνήσεις. Αυτός είναι και ο λόγος που τη βλέπουμε να δακρύζει στο παρακάτω βίντεο.

Η συγκινητική ανάρτηση της Μαρίας Σολωμού για την αλλαγή στη ζωή της

«Δεν τα πάω καλά με τους αποχαιρετισμούς ……αποχωρισμούς …..δεν τους κάνω δηλαδή ,είμαι άνθρωπος του τσιρότου …. Χρατς!!! Μια κι έξω !!!

Μια ωραία ημέρα σηκώθηκα μάζεψα κάποια βασικά πράγματα κι έφυγα μετά από 13 χρόνια απ το Χαλάνδρι …χωρίς πολλά πολλά ,εύκολα !!!.επέστρεφα εννοείται πάντα ,για επίσκεψη όμως ,δεν ήταν πια το σπιτι μου! Η αλήθεια είναι ότι δεν το χώνεψα ποτέ ,μου έλειπε πάντα το κέντρο … τα τελευταία 4 χρόνια πήρα και τα έπιπλα μου σιγά σιγά ….

Ένας καναπές ,κάτι φώτα ,coffe table.. τα ογκώδη ….. τώρα που το αποχαιρετάμε οικογενειακώς πια, ήρθε η ώρα να φύγουν τα ψιλολόγια…. Ξέρετε…. Τα ξεχασμένα ..τα πίσω πίσω στην ντουλάπα ,κάτι μικρές λεπτομέρειες…..

Πάντα αυτές οι λεπτομέρειες είναι που έρχονται και σου ρίχνουν ένα χαστούκι μπαμ! στα μούτρα και
με φόρα ε;!;! Και τσουπ ζωντανεύουν όλα και ξαφνικά θυμάσαι το κάθε τι ,και το πότε ,και το γιατί , και τις χρονιές και όλα ….. Και ενώ είναι στη βάση τους ευχάριστες οι αναμνήσεις,ξαφνικά δάκρυα και αλλά δάκρυα …..γιατί αυτό τώρα;;;;;

Αδύνατο να καταφέρω να ξεσκαρτάρω πακετάρω…. Πάω έρχομαι ,πάω έρχομαι και κοιτάω τις άδειες κούτες.

Καταλήγω ότι δεν τους ΑΝΤΕΧΩ τους αποχωρισμούς ,είναι πάντα τόσο απόλυτοι!! Σηματοδοτούν ένα τέλος !!!! Σε ένα μικρό κουτάκι στη σφαίρα της φαντασίας μου αφήνω πάντα ανοιχτό το ενδεχόμενο του «θα τα ξαναπούμε»……έτσι, χωρίς λόγο ….κάπως κάπου κάποτε ……μέχρι τότε ας κρατήσουμε τις αναμνήσεις η καλύτερα ας τις χορέψουμε …….», έγραψε η Μαρία Σολωμού.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share