Σάββατο, 29 Ιουνίου 2024

Αποσβολωμένοι άπαντες με τον Στράτο Τζώρτζογλου: «Ήθελα να αφήσω τη διαθήκη μου όταν είχα…»

Συγκλονιστική αποκάλυψη από τον ηθοποιό για όσα βίωσε

26 Ιουνίου 2024 20:41
Αποσβολωμένοι άπαντες με τον Στράτο Τζώρτζογλου: «Ήθελα να αφήσω τη διαθήκη μου όταν είχα…»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τη δύσκολη περίοδο που βίωσε όταν ήρθε αντιμέτωπος με την κατάθλιψη περιέγραψε ο ηθοποιός, Στράτος Τζώρτζογλου. Όπως τόνισε, μεταξύ άλλων, έκανε σκοτεινές σκέψεις για το πώς θα εξελιχθεί η κατάστασή του και ανέφερε ότι σκόπευε μέχρι και να αφήσει διαθήκη.

«Ήθελα να αφήσω διαθήκη, υποκρινόμουν στον γιο μου ότι όλα είναι καλά. Βέβαια, το κατάλαβε ο Αλκιβιάδης και με στήριξε και με το παραπάνω» είπε στο περιοδικό «Λοιπόν». Σχετικό απόσπασμα προβλήθηκε το πρωί της Τετάρτης 26 Ιουνίου στο «Happy Day».

Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός σχολίασε πόση στήριξη έλαβε από τη σύζυγό του, Σοφία Μαριόλα. «Το μεγαλύτερο λούκι το πέρασε η Σοφία. Δεν ήθελα να φάω να σηκωθώ από το κρεβάτι, δεν μιλιόμουν και ήμουν γενικότερα χαμένος στη σκέψη μου. Αν και θα μπορούσε να είχε φύγει από τη ζωή μου, έμεινε δίπλα μου και με στήριξε όσο μπορούσε» δήλωσε ο Στράτος Τζώρτζογλου.

Το αποκάλυψε η Σοφία Μαριόλα για τον χωρισμό με τον Τζώρτζογλου: «Η περίοδος της κατάθλιψής του...»

Λίγες μέρες πριν, η Σοφία Μαριόλα ρωτήθηκε από ρεπόρτερ που τη συνάντησαν σε βραδινή της έξοδό, για την κρίση στον γάμο της και μεταξύ άλλων, είπε στην κάμερα του «Happy Day» ότι πράγματι, όταν ο ηθοποιός ήρθε αντιμέτωπος με την κατάθλιψη, για την οποία μίλησε πρόσφατα, η μεταξύ τους σχέση, δοκιμάστηκε.

«Όλα είναι καλά ανάμεσα σε εμένα και τον Στράτο αυτή τη στιγμή. Η περίοδος της κατάθλιψής του ήταν σίγουρα μια δύσκολη περίοδος, δοκιμάστηκε η σχέση μας και αυτό είτε σε χωρίζει, είτε σε κάνει πιο δυνατό. Εμείς δόξα τω Θεώ το ξεπεράσαμε» ανέφερε η Σοφία Μαριόλα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share