Σάββατο, 29 Ιουνίου 2024

Δεν κρύβεται η Αθηνά Οικονομάκου: Έβγαλε στη φόρα την πρώτη φωτογραφία με τη νέα της σχέση

Τρελά ερωτευμένη η ηθοποιός

27 Ιουνίου 2024 08:47
Δεν κρύβεται η Αθηνά Οικονομάκου: Έβγαλε στη φόρα την πρώτη φωτογραφία με τη νέα της σχέση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Είναι μεγάλο πλέον γεγονός! Η Αθηνά Οικονομάκου δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του συντρόφου της, Μπρούνο Τσερέλα μετά από την απαθανάτιση από το φακό σε κοινή τους έξοδο. Εξέπληξε τους followers της οι οποίοι δεν περίμεναν να δουν τόσο γρήγορα κοινή φωτογραφία.

Διαβάστε επίσης:Της έχει πάρει ο έρωτας τα μυαλά: Άλλαξε μαλλί ριζικά η Αθηνά Οικονομάκου, ξετρελάθηκε ο Τσερέλα (photo)

Να σας θυμίσουμε ότι εμφανίστηκαν πρώτη φο στορά μαζί στη συναυλία των Coldplay στο ΟΑΚΑ και δεν έκρυβαν τον έρωτά τους, αφού η κάμερα τους κατέγραψε να ανταλλάσσουν αγκαλιές και φιλιά.

Σχέση Μπρούνο και Αθηνά

Ποιος είναι ο Μπρούνο Τσερέλα

Ο Μπρούνο Τσερέλα αγωνίζεται με ομάδα της Β’ Εθνικής στην Ιταλία, ενώ είναι συνιδιοκτήτης γραφείου real estate αλλά και σε προπονητικό κέντρο, και πολύ συχνά επισκέπτεται τη χώρα μας λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων και πια και για τον έρωτά του.

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφόρησε η φήμη ότι ο διεθνής μπασκετμπολίστας βρίσκεται σε σχέση με την Αθηνά Οικονομάκου και τα hashtag στα social media του και οι αφιερώσεις δίνουν και παίρνουν… και τώρα ήρθε η πρώτη ανάρτηση από την ηθοποιό δημοσιεύοντας φωτογραφία του.

Ο Μπρούνο Τσερέλα πόζαρε δίπλα στον μπασκετμπολίστα Τομάσο Μαρίνο οι οποίοι έδειχναν τα jean jackets που επέλεξαν για την έξοδό τους.

Μάλιστα, ο Τομάσο Μαρίνο στα stories του ανέφερε το όνομα της Αθηνάς Οικονομάκου με την ηθοποιό να αναδημοσιεύει τη φωτογραφία στο Instagram της και είναι το πρώτο story με τον σύντροφό της, τον Μπρούνο.

Σχέση Μπρούνο και Αθηνά
Σχέση Μπρούνο και Αθηνά

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share