Κυριακή, 30 Ιουνίου 2024

Ξέσπασε η Έλλη Κοκκίνου: «Έβαλε φρένο στην καριέρα μου, κατάφερε να με βάλει στο συρτάρι» (video)

«Όταν ξεκίνησα, ήμουν πολύ αφελής και πολύ ρομαντική»

27 Ιουνίου 2024 08:47
Ξέσπασε η Έλλη Κοκκίνου: «Έβαλε φρένο στην καριέρα μου, κατάφερε να με βάλει στο συρτάρι» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την Έλλη Κοκκίνου υποδέχθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, το βράδυ της Τετάρτης 27/6, στο πλατό της εκπομπής The 2night Show στον ΑΝΤ1. Η τραγουδίστρια έκανε απολογισμό της καριέρας της, σχολίασε την επαγγελματική πορεία της και αναφέρθηκε στην συνεργασία που τελείωσε πολύ απότομα, με αποτέλεσμα να της αφήσει μια πικρή γεύση.

Δείτε επίσης: Θέλει τόσα να μας πει η Έλλη Κοκκίνου: «Είμαι 53 ετών και αισθάνομαι 27»

Οι δηλώσεις της Έλλης Κοκκίνου

Πιο συγκεκριμένα, η Έλλη Κοκκίνου εξομολογήθηκε πως «για λίγο μπήκα στη φάση να πω ότι σταματάω, ναι. Λίγο πριν ανοίξω τον παιδικό σταθμό, έναν χρόνο περίπου πριν. Είχα κάνει μια συνεργασία που δεν μ’ άρεσε έτσι όπως τελείωσε, ήταν πολύ ο τρόπος που τελείωσε και σκεφτόμουν γιατί να το περνάω αυτό. Γιατί δεν είχα καμία συμμετοχή, δηλαδή δεν ήταν μια δική μου απόφαση, την πήραν «ανώτεροι» αν μπορώ να το πω έτσι».

«Ξαφνικά μέσα σε ένα διήμερο βρίσκομαι χωρίς δουλειά, έχω πληρώσει πάρα πολλά χρήματα για ρούχα, δουλεύω μόνο δυο μέρες και το μαγαζί κλείνει. Ήταν λίγο πριν τις γιορτές και δεν είχα μπάντα για να μπορώ να πω ότι θα κάνω συναυλίες ή θα κάνω εξτρά. Είχα πάει με την μπάντα του συναδέλφου και ξαφνικά πήρε την μπάντα του, για τους δικούς του λόγους, δεν κατηγορώ εκείνον, έκανε τις δουλειές του και γω… έμεινα και μπήκα μέσα».

«Όταν ξεκίνησα, ήμουν πολύ αφελής και πολύ ρομαντική. Νόμιζα ότι όλος ο κόσμος είναι πολύ καλός και ότι κανένας δεν θα θέλει να μου κάνει κακό».

Μίλησε παράλληλα για τους ανθρώπους που προσπάθησαν να της κάνουν κακό βάζοντας εμπόδια στην καριέρα της.

«Έχει υπάρξει άνθρωπος που έχει βάλει φρένο στην καριέρα μου, κατάφερε κάποια δισκογραφική εταιρεία να με βάλει στο συρτάρι».

Γιατί δεν την ενδιαφέρει καθόλου ο γάμος;

«Δεν με ενδιέφερε ο γάμος, ακόμα και τώρα δεν με ενδιαφέρει, δεν θα αλλάξει κάτι. Δεν μου κινεί το ενδιαφέρον ένας γάμος. Δεν βρίσκω έναν λόγο στο να παντρευτώ».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share