Τρίτη, 02 Ιουλίου 2024

Τυχερός όσο κανείς ο Λιάγκας: Με λευκό μίνι και ψηλοτάκουνα η Μαρία Αντωνά προκάλεσε «εγκεφαλικά» στον τελικό του Survivor

Πανέμορφη και ανανεωμένη μαγνήτισε όλα τα βλέμματα

27 Ιουνίου 2024 10:51
Τυχερός όσο κανείς ο Λιάγκας: Με λευκό μίνι και ψηλοτάκουνα η Μαρία Αντωνά προκάλεσε «εγκεφαλικά» στον τελικό του Survivor
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Η Μαρία Αντωνά και ο Γιώργος Λιάγκας έχουν βρεθεί στο επίκεντρο της προσοχής τελευταία λόγω της σχέσης τους, όπως έχει αποκαλυφθεί, με τους δύο να δείχνουν να περνούν πολύ καλά και να βρίσκονται στην καλύτερη φάση τους.

Η παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός ήταν χθες (26/6) παρούσα στον τελικό του Survivor και βρισκόταν στις κερκίδες μαζί με τον Νίκο Γκάνο, την Κρίστη Καθαργιά και την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Μαρίας Αντωνά στον τελικό του Survivor και η «βροχή» σχολίων

H Mαρία Αντωνά επέλεξε για την περίσταση ένα μίνι λευκό φόρεμα από τον οίκο νυφικών Μary Τheotoki με cut outs και ψηλοτάκουνα πέδιλα με λουράκι. Μάλιστα λίγο πριν ξεκινήσει η μετάδοση, η Μαρία Αντωνά θέλησε να δοκιμάσει τις δυνάμεις της και να αγωνιστεί άτυπα στον στίβο μάχης του reality επιβίωσης.

Ενθουσιώδεις ήταν οι αντιδράσεις των followers της. «Ο Λιάγκας σού πάει πολύ» και «Ποια να συγκριθεί μαζί» και «Γεννημένη μαχήτρια και με τακούνι» ήταν μόνο μερικά από τα σχόλια.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share