Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2024

Η αδελφή του Δημήτρη Κόκοτα δεν έκρυψε την πραγματικότητα για την υγεία του: «Κάθε μέρα κάνουν και κάτι οι γιατροί, ο οργανισμός του...»

Η ενημέρωση για την κατάσταση του τραγουδιστή

27 Ιουνίου 2024 11:10
Η αδελφή του Δημήτρη Κόκοτα δεν έκρυψε την πραγματικότητα για την υγεία του: «Κάθε μέρα κάνουν και κάτι οι γιατροί, ο οργανισμός του...»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ο Δημήτρης Κόκοτας δίνει διαρκώς την πολύ μεγάλη μάχη για την υγεία του, με τους κοντινούς του ανθρώπους να μην έχουν σταματήσει αυτούς τους τρεις μήνες να βρίσκονται στο πλευρό του, ελπίζοντας σύντομα να δουν τα ευχάριστα να έρχονται με την ανάρρωσή του.

Κάτι τέτοιο δύσκολα θα γίνει, βέβαια, άπο άποψη χρόνου, όπως έχει επισημάνει και η Ματίνα Παγώνη στην τελευταία της ενημέρωση, με την αδελφή του, Έλλη, να μιλά στο «Πρωινό» αυτή την φορά και να κάνει λόγο για την κατάσταση της υγείας του αγαπημένου τραγουδιστή.

Η ενημέρωση της Έλλης Κόκοτα για την κατάσταση του αδελφού της

«Η κατάστασή του είναι σταθερή, θέλουμε κάθε μέρα να γίνεται και καλύτερα, ώστε στο τέλος να πάει στο σπίτι του. Καθένας είναι διαφορετικός, όπως και ο κάθε οργανισμός ξεχωριστά. Περιμένουμε να γίνει καλά, για να πάει στο σπίτι του, στο παιδί και στη γυναίκα του.

Δεν είμαι γιατρός, για να γνωρίζω λεπτομέρειες. Πηγαίνω στο νοσοκομείο, του λέω αυτά που θέλω να του και οι γιατροί καθγμερινά κάνουν και από κάτι, για να τον βοηθήσουν. Η σύζυγός του είναι δίπλα του και το παιδί του περιμένει να γυρίσει στην οικογένειά του. Μακάρι να γυρίσει στο σπίτι του, θα του πάρει λίγο χρόνο μέχρι τότε», ανέφερε η Έλλη Κόκοτα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share