Κυριακή, 30 Ιουνίου 2024

«Ταπεινοί» για άλλη μια φορά Ελίζαμπεθ Ελέτσι και Νεκτάριος Λεμονίδης: «Η ελληνική τηλεόραση χάνει που...» (video)

To ζευγάρι μιλάει για τα πάντα !

27 Ιουνίου 2024 11:58
«Ταπεινοί» για άλλη μια φορά Ελίζαμπεθ Ελέτσι και Νεκτάριος Λεμονίδης: «Η ελληνική τηλεόραση χάνει που...» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι και ο Νεκτάριος Λεμονίδης παραχώρησαν μια κοινή συνέντευξη στην κάμερα του Breakfast@Star.

Το γνωστό ζευγάρι μίλησε στον ρεπόρτερ Πάνο Παπαδόπουλο για τον έγγαμο βίο, τις τηλεοπτικές συζητήσεις της ίδιας αλλά και τις προσπάθειες απόκτησης ενός παιδιού.

Δείτε επίσης: Ελίζαμπεθ Ελέτσι για σχέση Λιάγκα-Αντωνά: «Αυτό του άρεσε του Γιώργου στη Μαρία, πεθαίνω με το ειδύλλιο»

«Είχαμε κάνει κάποιες συζητήσεις για την καλοκαιρινή εκπομπή στο ΟΡΕΝ. Θεωρώ ότι πρέπει να είμαι στην ελληνική τηλεόραση, ταιριάζω στο lifestyle, το έχω ξανακάνει», δηλώνει η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

«Ευελπιστώ ότι η συνεργασία αυτή θα πραγματοποιηθεί. Πιστεύω ότι η showbiz και η ελληνική τηλεόραση χάνουν που δεν έχουν την Ελισάβετ σε κάποια εκπομπή. Ελπίζω να πραγματοποιηθούν τα όνειρά της, θέλω να τη δω διακαώς στην τηλεόραση και να… ηρεμήσουμε όλοι», σχολιάζει από την πλευρά του ο Νεκτάριος Λεμονίδης και προσθέτει:

«Θα ήθελα να σκέφτεται λίγο παραπάνω πριν μιλήσει. Κάποιες φορές λέει παραπάνω πράγματα απ’ όσο θα έπρεπε. Δεν έχω σκεφτεί ποτέ να κάνω κάτι τηλεοπτικά με την Ελισάβετ στην τηλεόραση. Είμαι ταγμένος στην ιατρική».

Για τον έγγαμο βίο

«Καμιά φορά μου λέει ότι θέλει κάτι, της λέω: έλα να το πάρεις. Και τριγυρνάμε γύρω-γύρω απ’ το τραπέζι, με κυνηγάει μέχρι να το πάρει. Τελικά εγώ επιβραδύνω και με πιάνει», είπε χαριτολογόντας.

Για την απόκτηση ενός παιδιού: «Θέλουμε να κάνουμε παιδί αλλά χωρίς άγχος. Κάποια στιγμή ελπίζουμε να συμβεί το ευτυχές γεγονός», περιγράφει στη συνέχεια ο Νεκτάριος Λεμονίδης για την Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

«Ο έρωτας πρέπει να διαλαλείται. Ο Γιώργος (Λιάγκας) δεν κυκλοφορεί γενικά με γυναίκες. Έτυχε να τους δω με τη Μαρία Αντωνά. Ποιος είναι ο Νίκος Γκάνος; Έχω να τον δω και καιρό… δεν μου έρχεται τώρα. Είναι εκείνος που ήταν στο Survivor; Είχαμε γνωριστεί παλιά, σίγουρα θα με ξέρει. Είπε για μένα ότι δεν με ξέρει; Καλά έκανα λοιπόν και είπα ότι δεν τον θυμάμαι», απάντησε σε άλλο σημείο η Ελίζαμπεθ Ελέτσι σε σχετικές ερωτήσεις που της έγιναν.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share