Κυριακή, 30 Ιουνίου 2024

Όλοι σήμερα μιλούν για αυτά που είπε ο Νίκος Συρίγος: Σε 9 λέξεις ισοπέδωσε ξανά τον Απόστολο Λύτρα (video)

Ευχαριστούμε Νίκο

27 Ιουνίου 2024 13:37
Όλοι σήμερα μιλούν για αυτά που είπε ο Νίκος Συρίγος: Σε 9 λέξεις ισοπέδωσε ξανά τον Απόστολο Λύτρα (video)
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΞΙΑ: (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Στο "Live News" μίλησε ο δημοιογράφος Νίκος Συρίγος το απόγευμα της Τετάρτης 26/6) σχετικά με την υπόθεση του Απόστολου Λύτρα, ο οποίος ξυλοκόπησε τη σύντροφό του, Σοφία Πολυζωγοπούλου, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού.

Δήλωσε πως «να τιμωρηθούν τα τέρατα, όποιος έχει δημόσιο λόγο να προσέχει τι λέει, αυτή τη στιγμή δε μετράνε καριέρες»

Δείτε επίσης: Όλοι χειροκροτούν ξανά τον Νίκο Συρίγο μετά τα ΣΤΑΡΑΤΑ λόγια του: «Τι είναι αυτά ρε; Συνεχίστε έτσι και θα κλαίμε!»

Οι δηλώσεις του Νίκου Συρίγου

"Η άποψή μου είναι ξεκάθαρη. Όταν ένας άνδρας μπαίνει στη διαδικασία να δώσει μία γροθιά, όχι 30 όπως ακούσαμε, στη γυναίκα του, στη σύντροφό του, η θέση του είναι στη φυλακή και αυτό δεν πρέπει να το διαπραγματευόμαστε" είπε αρχικά ο δημοσιογράφος και συνέχισε:

"Βλέποντας όλο αυτό το σίριαλ που έχει ξεσηκωθεί από τον νομικό κόσμο όλες αυτές τις ημέρες, και κυρίως και από τους συνεργάτες του κυρίου Λύτρα, αντιλαμβάνομαι ότι η νοοτροπία αυτή έχει χτίσει την κακοποίηση στην Ελλάδα όλα αυτά τα χρόνια. Το "είναι καλό παιδί, μην μιλήσεις, θα τον καταστρέψεις", "έχετε μαζί παιδιά"".

Στη συνέχεια, προσέθεσε πως "Όλο αυτό λέγεται σε έναν άνθρωπο όπως η Σοφία Πολυζωγοπούλου, που ασχολείται με αυτό και είναι η δουλειά της. Το bullying και η δολοφονία χαρακτήρα που δέχεται η Σοφία από τη στιγμή που υπήρξε η επίθεση από το σύζυγό της, μέχρι σήμερα είναι τραγική. Το Μαράκι από τον Πέραμα που τρώει ξύλο πρωί, μεσημέρι, βράδυ και δεν έχει στον ήλιο μοίρα, ούτε την κατάρτιση πώς θα το βοηθήσουμε αυτό το κορίτσι; Αυτό το κορίτσι πώς θα σωθεί; Αφού η Σοφία δέχεται αυτόν τον πόλεμο, αφού ακούει τον πρώην πεθερό της να λέει ότι τον έδωσε αφορμή, αφού ο δημοσιογραφικός κόσμος μιλάει για την κακιά ώρα, αντιλαμβάνομαι ποιος θα σώσει το Μαράκι από το Πέραμα".

Καταληκτικά, ο Νίκος Συρίγος δήλωσε ότι "Εδώ και πολύ καιρό, θεωρώ ότι έχει ξεκινήσει μια μάχη με τα τέρατα. Συμπάθειες έχουμε όλοι, όμως όποιος έχει δημόσιο λόγο οφείλει να πάρει θέση και να προσέχει τι λέει. Αυτή τη στιγμή δεν μετράνε ούτε καριέρες, ούτε ελαφρυντικά".

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share