Κυριακή, 30 Ιουνίου 2024

«Ανατριχιάζει» η Στέλλα Μιζεράκη από το Power of Love για τον αδικοχαμένο Πάνο Ζάρλα: «Περάσαμε πολύ όμορφα, πάντα...» (video)

Η νικήτρια του πρώτου Power of Love συγκλονίζουν

27 Ιουνίου 2024 13:51
«Ανατριχιάζει» η Στέλλα Μιζεράκη από το Power of Love για τον αδικοχαμένο Πάνο Ζάρλα: «Περάσαμε πολύ όμορφα, πάντα...» (video)
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τη νικήτρια του πρώτου Power of Love, Στέλλα Μιζεράκη, συνάντησαν η κάμερα του Breakfast@Star και ο ρεπόρτερ Πάνος Παπαδόπουλος.

Αφορμή στάθηκε η επικείμενη πρεμιέρα του νέου κύκλου του reality σχέσεων στον ΣΚΑΪ, όπου συζητήθηκε η εμπειρία της από αυτό και οι αναμνήσεις που της έχουν μείνει από τον Πάνο Ζάρλα.

Mε την ευκαιρία, δείτε επίσης: «Τάπωμα» από Στέλλα Μιζεράκη & Dr. Χταπόδια: «Αφού χωρίσαμε τι κάνεις εδώ;» (video)

«Με έχουν πάρει τόσα τηλέφωνα και μου έχουν στείλει τόσα μηνύματα αυτές τις μέρες για το Power of Love. Δεν ξέρω πώς το έχουν στο μυαλό τους. Με ρωτούσαν: εφόσον δεν θα το παρουσιάσει η Μπακοδήμου, γιατί δεν το παρουσιάζεις εσύ;», δηλώνει αρχικά η Στέλλα Μιζεράκη.

«Δεν χρειάζεται να βγει τρέιλερ για να επιστρέψουν οι αναμνήσεις από το Power of Love και τον Πάνο Ζάρλα. Πάντα τις έχω στο μυαλό μου, περάσαμε πάρα πολύ ωραία εκεί», εξομολογείται στη συνέχεια η πρώην νικήτρια του reality show.

«Επειδή ήταν το πρώτο, κανείς δεν φανταζόταν αν θα πάει καλά ή όχι. Πήγαμε όλοι στην τύχη. Δεν πήγαμε για να βρούμε τον έρωτα, δεν είναι υποχρεωτικό αυτό. Όταν γίνεται δεύτερη φορά, πηγαίνεις λίγο υποψιασμένος», ανέφερε στη συνέχεια η Στέλλα Μιζεράκη.

«Η Μαρία Μπακοδήμου ήταν άψογη σε όλα της, έχει ταυτίσει το πρόγραμμα με το όνομά της. Δεν είμαι μέσα στην ψυχή του Σωκράτη για να ξέρω τι ένιωθε και τι έβλεπε στη Μαρία. Εύχομαι καλή επιτυχία στην κυρία Καραβάτου, εγώ δεν ξέρω αν θα καθίσω να δω την πρεμιέρα. Αν το πετύχω, δεν θα αλλάξω και κανάλι», είπε κλείνοντας η Στέλλα Μιζεράκη.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share