Κυριακή, 30 Ιουνίου 2024

Λιώνει για το νέο της σύνροφο η Αθηνά Οικονομάκου: Το ταξίδι στην Ιταλία και το δώρο που του πήρε, «μαρτυρούν» τον έρωτα της

Ιδιαίτερα χαρούμενος ο Μπρούνο

27 Ιουνίου 2024 14:40
Λιώνει για το νέο της σύνροφο η Αθηνά Οικονομάκου: Το ταξίδι στην Ιταλία και το δώρο που του πήρε, «μαρτυρούν» τον έρωτα της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο αγαπημένος της, Bruno Cerella μέρα με τη μέρα δείχνουν όλο και πιο πολύ στα social media τους πόσο ερωτευμένοι είναι.

Διαβάστε επίσης: Δεν κρύβεται η Αθηνά Οικονομάκου: Έβγαλε στη φόρα την πρώτη φωτογραφία με τη νέα της σχέση

Η Αθηνά Οικονομάκου φαίνεται πως τον τελευταίο καιρό διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στην προσωπική της ζωή. Μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της από τον Φίλιππο Μιχόπουλο στα τέλη του Απριλίου, η ηθοποιός σύμφωνα με ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα φαίνεται πως άλλαξε σελίδα στην προσωπική της ζωή, βρίσκοντας τον έρωτα στο πρόσωπο του 37χρονου Ιταλο-Αργεντίνου μπασκετμπολίστα της Blu Basket 1971, Bruno Cerella.

Οι δυο τους είχαν βρεθεί μαζί στη συναυλία που έδωσαν οι Coldplay στην Αθήνα, ενώ τα likes και τα tags στις αναρτήσεις τους στα social media μαρτυρούν, αυτό που οι ίδιοι ακόμα δεν έχουν ανακοινώσει επίσημα - ότι δηλαδή η σχέση τους δεν είναι μόνο φιλική.

Το ταξίδι της Αθηνάς Οικονομάκου στην Ιταλία

Η Αθηνά Οικονομάκου ξάφνιασε - ή όχι και τόσο - τους followers της όταν την Τετάρτη 26 Ιουνίου δημοσίευσε διάφορες selfies της μέσα από ένα αεροπλάνο, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει τον προορισμό της.

«Ταξιδεύοντας με το πονηρό μου πρόσωπο» έγραψε η ηθοποιός στη λεζάντα.

Το λίγο πιο «πονηρό» ύφος της λοιπόν, και το γεγονός πως ο Bruno Cerella βρίσκεται αυτή την περίοδο στην Ιταλία, έκαναν τους followers της να υποψιαστούν πως προορισμός του ταξιδιού της ήταν η Ιταλία.

Το δώρο της Αθηνάς Οικονομάκου

Και η αλήθεια είναι πως μάλλον δεν είχαν άδικο, αν κρίνουμε από τις επόμενες αναρτήσεις της Αθηνάς Οικονομάκου, στις οποίες το κρασί που έπινε σε ιταλικό εστιατόριο ήταν το ίδιο κραασί που έπινε και ο Bruno Cerella με τον φίλο του.

Αυτό που έκανε βέβαια, εντύπωση ήταν η αποκάλυψη του 37χρονου μπασκετμπολίστα σχετικά με το ξεχωριστό δώρο που του έκανε η ηθοποιός. Ο ίδιος έκανε tag το όνομα της Αθηνάς Οικονομάκου σε ανάρτηση που έκανε με τον φίλο του.

Η Οικονομάκου στην Ιταλία

«Ώρα να γιορτάσουμε τη φιλία μας με ένα πραγματικά "παράνομο" ντύσιμο! Θα σας δούμε όλους αύριο!» έγραψε ο μπασκετμπολίστας στην κοινή ανάρτηση με τον φίλο του και επίσης παίκτη μπάσκετ Tommaso Μarino.

Από κάτω βέβαια, σε σχόλιο ο Bruno Cerella ευχαρίστησε την Αθηνά Οικονομάκου για τα jackets που φορούσε με τον φίλο του, γράφοντας «Υπέροχα! Ευχαριστούμε» δίνοντάς μας να καταλάβουμε πως εκείνη ή τους τα έκανε δώρο ή τα έφταξε. Μην ξεχνάμε πως η ηθοποιός μαζί με την Μαίρη Συνατσάκη έχουν το δικό τους brand με ρούχα.

Το γεγονός πως η Αθηνά Οικονομάκου έκανε ένα τέτοιο δώρο στον Ιταλο - Αργεντίνο μπασκετμπολίστα, το οποίο είχε ιδιαίτερη συναισθηματική σημασία για εκείνον, δείχνει πως η ίδια τρέφει πολύ δυνατά συναισθήματα για εκείνον και πως η σχέση τους σίγουρα έχει πιο σταθερές βάσεις.

Αθηνά Οικονομάκου και Μππούνο

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share