Κυριακή, 30 Ιουνίου 2024

Στο πλευρό της Βίκυς Καγιά η Καριοφυλλιά Καραμπέτη: «Πολύ άδικο αυτό που της έγινε...»

«Ασπίδα» η ηθοποιός για την... νέα της συνάδελφο

27 Ιουνίου 2024 14:52
Στο πλευρό της Βίκυς Καγιά η Καριοφυλλιά Καραμπέτη: «Πολύ άδικο αυτό που της έγινε...»
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Η Καριοφυλλιά Καραμπέτη βρέθηκε χθες (26/6) στα Βραβεία Ίρις της Ελληνικής Κινηματογραφικής Ακαδημίας και φαίνεται, ότι είχε αρκετά να πει.

Κατά την διάρκεια των δηλώσεών της στους δημοσιογράφους των ψυχαγωγικών εκπομπών, η επιτυχημένη ηθοποιός, που γνώρισε εσχάτως παγκόσμια επιτυχία, απάντησε στα αρνητικά σχόλια που ακούστηκαν αφού ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της Βίκυς Καγιά, για το βραβείο του Α’ Γυναικείου Ρόλου.

Η τοποθέτηση της Καριοφυλλιάς Καραμπέτη για την Καγιά

Χαρακτηριστικά, η Καριοφυλλιά Καραμπέτη ανέφερε: «Εκτιμώ αφάνταστα την Βίκυ Καγιά, είδα την ταινία, είναι εξαιρετική. Θεωρώ ότι είναι πολύ άδικος αυτός ο πόλεμος που της έγινε, δεν στηρίζεται πουθενά, σε καμία βάση. Την κάλεσε ένας εξαιρετικός σκηνοθέτης και της ανέθεσε αυτόν τον ρόλο, πιστεύοντας ότι θα τον κάνει καταπληκτικά, όπως και τον έκανε.

Ήταν εξαιρετική στον ρόλο. Της εύχομαι καλή επιτυχία και πραγματικά λυπάμαι για το γεγονός ότι η κοινωνία μας κάνει τέτοιου τύπου συγκρίσεις. Είναι πάρα πολύ άδικο. Πήρα τηλέφωνο την Βίκυ Καγιά για να της πω πόσο άδικο είναι αυτό που γίνεται εναντίον της και πόσο εξαιρετική ήταν στην ταινία και πόσο πολύ μου άρεσε».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share