Κυριακή, 30 Ιουνίου 2024

«Γονάτισε» από συγκίνηση η Μαρίνα Σάττι στη συναυλία της: «Δεν ήθελα να το πω αυτό – Σκέφτομαι όλη νύχτα…»

Λύγισε η τραγουδίστρια

27 Ιουνίου 2024 16:30
«Γονάτισε» από συγκίνηση η Μαρίνα Σάττι στη συναυλία της: «Δεν ήθελα να το πω αυτό – Σκέφτομαι όλη νύχτα…»
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το βράδυ της Τετάρτης (26/6) η Μαρίνα Σάττι έδωσε μία sold out συναυλία στην Τεχνόπολη. Η γνωστή καλλιτέχνιδα, που φέτος εκπροσώπησε την Ελλάδα στην Eurovision, ξεσήκωσε τους θαυμαστές της με το show της, ενώ guest εμφάνιση πραγματοποίησε ο Λευτέρης Πανταζής, με τον οποίο συνεργάστηκαν για το viral τραγούδι «Mixtape».

Κατά την διάρκεια της συναυλίας, η Μαρίνα Σάττι θέλησε να κάνει μια συγκινητική αναφορά στον πατέρα της, ο οποίος έφυγε πρόσφατα από την ζωή. Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια εμφανώς συγκινημένη ανέφερε: «Να πω κάτι, είμαι κάπως συγκινημένη. Τώρα δεν ήθελα να το πω αυτό αλλά το σκέφτομαι όλη νύχτα και εντάξει θα σας το πω φίλοι είμαστε.

Πέρυσι τέτοιο καιρό που είχε γίνει συναυλία στην Τεχνόπολη, είχε έρθει ο μπαμπάς μου και η αδελφή μου και η γυναίκα του μπαμπά μου και η μαμά μου και ο αδελφός μου σ’ αυτή τη συναυλία στην Τεχνόπολη. Και είχαμε να βρεθούμε όλοι μαζί 22 χρόνια! Όλοι μαζί. Και το σκέφτομαι πάρα πολύ αυτό, ότι στην περσινή συναυλία ήμασταν όλοι μαζί και την είδα. Και το σκέφτομαι όλη νύχτα αυτό! Τελοσπάντων».

«Αχάριστο πλάσμα, ασεβές δίποδο, ντροπή της Ελλάδας»: Άγριο κράξιμο Κυριάκου Βελόπουλου στη Μαρίνα Σάττι (video)

Ευθεία επίθεση στη Μαρίνα Σάττι έκανε ο Κυριάκος Βελόπουλος το πρωί της Τρίτης (25/6), με αφορμή ένα βίντεο στο οποίο η τραγουδίστρια λέει «Θα πάμε καμία εκκλησία βρε μ@λ@κες αντίχριστοι;».

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του κόμματος Ελληνική Λύση, έγραψε: «Πλήρωσε ο Έλληνας αυτό το αχάριστο πλάσμα για να χλευάζει την ορθοδοξία! Τέτοια ασεβή δίποδα είναι η ντροπή της Ελλάδας!». Αυτό του το σχόλιο στο X, σχολιάστηκε λίγο αργότερα στο πλατό της εκπομπής του Alpha «Super Κατερίνα».

Τα σχόλια για την επίθεση του Κυριάκου Βελόπουλου στη Μαρίνα Σάττι

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας πήρε πρώτος τον λόγο και είπε: «Ο κύριος Βελόπουλος στο πλαίσιο του λαϊκισμού νομίζω ότι θυμήθηκε τώρα κάτι που είχε γίνει πριν από έναν μήνα για να πει δίποδο τη Σάττι...», τονίζοντας πως θεωρεί ότι δεν είναι ένα βίντεο που βρέθηκε ξαφνικά μπροστά του, αλλά μάλλον το χρησιμοποίησε επίτηδες τώρα.

«Γενικά, η Σάττι, άσχετα αν σας αρέσει εσάς, μπορεί να το είπε χιουμοριστικά. Από αυτό πιάστηκε ο κύριος Βελόπουλος; Τόσα προβλήματα έχει ο Έλληνας, αυτό τον ενόχλησε;», επεσήμανε με τη σειρά της η Κατερίνα Καινούργιου. Την ίδια στιγμή, Πήρε θέση ο Αντώνης Ρέμος για Αθηναΐδα Νέγκα: Είπε όσα δεν τόλμησε κανείς για το «σκηνικό» με τη Μαρίνα Σάττι

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share